MUSTAFA ERSAN’A COŞKULU KARŞILAMA

AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel’in görev süresi dolması ve aday olmayacağını açıklamasının ardından AK Parti Genel Merkezince aday gösterilen Mustafa Ersan, Ankara dönüşünde partililerce coşkuyla karşılandı.

Yayınlama: 24.11.2017
1.067
A+
A-

Genel Merkeze giden Mustafa Ersan, Nezir Kuyumcu ve Sedat Öpçiner arasında yapılan görüşmelerde aday belirlendi.

 

AK Parti Genel Merkez tarafından aday gösterilen Mustafa Ersan, önceki akşam parti önünde coşkuyla karşılandı. AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel ve AK Partililer tarafından karşılan Ersan, tebrikleri kabul etti.






 

İlçe teşkilat binasında düzenlenen tebrik programında konuşan AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel, “Geçtiğimiz hafta temayül yoklaması yapmıştık. Ardından 7 arkadaşımız Bursa İl başkanlığına davet edilmişti. 7 Arkadaşımızdan 3 tanesi AK Parti Genel merkeze davet edildi. Mustafa Ersan, Nezir Kuyumcu ve Sedat Öpçiner’di. Genel merkezin bu gün yapmış olduğu değerlendirmeler neticesinde Aralık ayında yapılacak kongrede ilçe başkanı adayımızı Mustafa Ersan olarak açıkladılar. Malum bu bayrak yarışı. Biz bu bayrağı önceki ilçe başkanımız Bülent Temelli’den aldık. 3 yıldan bu yana yüksekte aldığımız çıtayı daha da yükseklere çıkardık. Bu bizim için gurur meselesi. Hayırlı uğurlu olsun. Allah yar ve yardımcısı olsun” dedi.

 

Demirel, Mustafa Ersan’ın yönetiminde olmayı düşünen vatandaşların İlçe Başkanlığına başvurmasını istedi.

 

AK Parti İlçe Başkan Adayı Mustafa Ersan’da, “Adem başkanımızın  ve yönetiminin tecrübelerinden yararlanacağız. Sizlerle beraber istişareli bir şekilde yolumuza devam edeceğiz. İnşallah ilçemiz için hayırlı olur. Bizde ilçemiz için hayırlı işler yapmaya çalışacağız. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Yönetimde yer almak isteyen partimize gelip başvuruda bulunabilirler” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş