Müteahhitler Derneği firma temsilcileri bir araya geldi

İnegöl Müteahhitler Derneği yönetimi, derneğe yeni üye olan dekorasyon, dış cephe ve boya alanında faaliyet gösteren firma temsilcileriyle kahvaltıda bir araya geldi.

Yayınlama: 08.10.2018
895
A+
A-

Önceki gün düzenlenen kahvaltının ardından bir konuşma yapan İnegöl Müteahhitler Derneği Başkanı Yusuf Şehitoğlu, “Müteahhitler Derneği hepinizin bildiği gibi sektörün bir arada olmasını ve üyelerin gelişimini hedef almaktadır. Üyeler arası etkileşimi ve işbirliğini gerçekleştirirken aynı zamanda sektörün yeniliklerini, yeni uygulamaları, yeni ürünleri ve farklılıkları üyelerine ulaştırmayı esas almaktadır. Bu doğrultuda Yaşar Holding iştiraki DYO firması ve Aytekin Yapı işbirliği ile yenilikçi bir ürünü derneğimiz üyeleri ile paylaşıyoruz. Burada amacımız sektörümüze hizmet eden tüm firmalarımızın her gün daha iyisi ve daha yenisine ulaşmasıdır. Benzer çalışmalarımız hızlanarak devam edecektir” dedi.

 

KAYIT DIŞI ÇALIŞMALARIN ÖNLENMESİ ÖNEMLİ






Şehitoğlu, “Geçtiğimiz günlerde 25 dekorasyon, dış cephe ve boya alanında faaliyet gösteren firmalar derneğimize üye oldular. Böylece dernek üye sayımız 163’e ulaştı. Bizler sektörü bir arada toplarken, bir taraftan da standartların oluşması ve standartlara göre hareket edilmesi noktasında da yapıyoruz.  Özellikle sektörümüzde vergisiz ve belgesiz çalışmaların önlenmesi ve standartların uygulanması adına İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası ve MODEF Fuarcılık ile görüşmelerimiz oldu. Önümüzdeki süreçte Belediye ve beraberinde birçok kurum ile görüşmelerimizi yapacağız. Eş zamanlı olarak şantiye alanlarında da çalışmalarımız devam ediyor. Daha önce söylediğim gibi amacımız, gerekli standartların uygulaması ile sektörün gelişimidir. Bu doğrultuda tüm firmaların gerekli hassasiyeti göstereceğine inanıyorum” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş