Müteahhitlerde yeni başkan Yusuf Şehitoğlu

İnegöl Müteahhitler Derneği’nde gerçekleştirilen kongre sonrası başkanlığa Yusuf Şehitoğlu seçildi.

Yayınlama: 19.02.2018
679
A+
A-

Geçtiğimiz Cuma akşamı Kent Müzesi Konferans salonunda gerçekleşen tek aday ile gidilen Müteahhitler Derneği kongresinde başkanlığa Yusuf Şehitoğlu seçildi.

 

FEDAKÂRLIK İSTEYEN BİR GÖREV






Kongrede ilk konuşan gerçekleştiren Müteahhitler Derneği Başkanı Harun Ergül “Bilindiği üzere yaklaşık 14 ay önce yönetici arkadaşlarımızla bu görevi devraldık.  Göreve talip olduğumuzda bizleri destekleyen değerli üyelerimiz ve bu süreçte birlikte görev yaptığım yönetim kurulu üyelerime teşekkür ediyorum. Görev aldığımız süre içerisinde yaptığımız çalışmalar sizlere ibra için sunulacak. Dernekçilik zaman isteyen fedakârlık isteyen bir görev. Bizde görevde bulunduğumuz süre içerinde sektörün gelişmesi adına elimizden geleni yaptık. Bizler sonra göreve gelecek arkadaşlarımıza her ne konuda olursa olsun yanlarında duracağımızı belirtmek isterim” dedi.

 

TEŞEKKÜRLERİMİ İLETİYORUM

Daha sonra konuşan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban “Kitabın hayatımızda eksik olduğunu düşünüyorum. Eğer ki şehrimizde yeni bir kişiyi daha kitap okuma alışkanlığına sevk edebilirsek ne mutlu bize. Çünkü ilk emir oku inşallah biz bu noktada daha iyi noktalara geleceğimizi ümit ediyorum. Gerçekten şehrimizde 68 yazar beraberinde de 100 tane yayın evi ayağınıza gelmiş durumda. Kitap fuarı ayın 25’ine kadar devam edecek.Müteahhitler derneğinin genel kurulundayız görevini yapan Harun Başkanımız ve değerli ekibine ben teşekkürlerimi iletiyorum. Başka bir arkadaşımız görevi devralacak tek liste olduğunu duydum çok mutlu oldum. Bugüne kadar esnaf odalarımızın genel kurullarının hemen hemen hepsine katıldım orada da ifade ettim birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var başka da bir şeye ihtiyacımız yok.Burada İnegöl’ün imar noktasında gayretleri olan arkadaşlarımız burada kendimizi her anlamda yetiştirmemiz gerektiğini düşünüyorum. Bunu şehrin yöneticisi olarak söylüyorum. Sizlerin ortaya koyacağınız eserler sizlerin alın teri olduğu gibi beraberinde güzel eserler olarak anılacaktır” şeklinde konuştu.

 

 

Divan kurulu tarafından denetim ve faaliyet raporların ibrazının ardından Yusuf Şehitoğlu başkanlığındaki  tek liste İnegöl Müteahhitler Derneği Başkanlığına seçildi.

 

ÖNEMLİ KATKILAR SAĞLAYACAĞIZ

Daha sonra konuşan İnegöl Müteahhitler Derneği Başkanı Yusuf Şehitoğlu, “Müteahhitler derneği 2011 yılında kuruldu ve kurulduğundan beri sektörümüze ciddi anlamda değer katan bir dernektir bu manada geçmişte derneğimizde görev yapan üyelerimize ve başkanlarımıza teşekkür ediyorum. İnşaat sektörü çok sayıda paydaşı ile birlikte ülkemizin ekonomik manada gelişmesinde yer almaktadır. Yaklaşık 10 senedir inşaat sektörü Türkiye’de hızlı bir gelişim göstermektedir. Bu noktada yüklenicisinden tedarikçisine mimarından mühendisine çok sayıda paydaşı ile birlikte bütünleyici bir rol üstlenmektedir. Bir sektör derneği olarak derneğimiz de bizlerde bu doğrultuda sorumluluk almak ve fikrimizi sektör paydaşlarımızla oluşturmak istedik.  İnşallah sektörün tüm dinamikleri ile bir araya gelerek sektörümüze ve şehrimize önemli katkılar sağlayacağız” diye konuştu.

 

YENİ YÖNETİM

Yusuf Şehitoğlu başkanlığındaki yönetim ise şu isimlerden oluşmakta ; Ali İpek, Aydın Taş , Emre Parlar , İlker Topdemir , İsmail Demirtaş , Levent Cihan, Mehmet Ege , Melih Uçaravcı , Muhammed Ergün , Onur Cilo , Özkan Öztürk , Reis Yurdakul , Turgut Akgün ,   Uğur Yeğen.”



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş