MYM’DEN PROTOKOL ZiYARETLERİ

Manav Yörük Muhacir Türkmen Boyları Federasyonu Başkanı Burhanettin Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri, protokol ziyaretleri kapsamında İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ’ı ziyaret etti. Bu ziyaretin akabinde de İnegöl Devlet Hastanesi ve Mobilyacılar Odası ziyaret edildi.

Yayınlama: 10.01.2020
745
A+
A-

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Manav Yörük Muhacir Türkmen Boyları Federasyonu Başkanı Burhanettin Özdemir, “Kurulum aşamasını tamamladıktan sonra protokol ziyaretlerimize başlamıştık. Bunlardan birini de İTSO Başkanımız Yavuz Uğurdağ’a gerçekleştirmiş oluyoruz. Bizleri sıcak karşılamalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

 

MYM olarak beklenen etkinlikleri gerçekleştireceklerini belirten Özdemir, konuşmalarını şu ifadelerle tamamladı: “Şuanda bir çok vatandaşımız bizlerde etkinlik talebinde bulunuyor. Bizler ince eleyip sık dokuyoruz. Ve çok güzel etkinlikler için hazırlanıyoruz. Havaların ısınması ile beraber, bir çok vatandaşın katılacağı ve sadece İnegöl değil, İnegöl dışından da bir çok insanın katılacağı etkinlikler gerçekleştirmek için çalışmalarımız sürüyor”






 

Konuşmaların ardından MYM heyeti, İnegöl Devlet Hastanesi Başhekimi Hayrettin Göçmen ve Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan’ı ziyaret etti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş