MYM’DEN VALi’YE ZiYARET

Manav Yörük Muhacır Türkmen Boyları Federasyonu Başkanı Burhanettin Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri, protokol ziyaretleri kapsamında Bursa Valisi Yakup Canpolat’ı ziyaret etti.

Yayınlama: 25.10.2019
1.242
A+
A-

Ziyarette açıklamalarda bulunan Burhanettin Özdemir, “Sizlere İnegöl’ümüzde 10 bin dekarda 30 bin ton ürettiğimiz çileğimizden de ikram etmek istedik. Bizler İnegöl’de yaklaşık bir ay önce resmî kuruluşunu tamamlamış, İnegöl de yaşayan Manav, Yörük ve Muhacirleri bir araya getirmeyi amaçlayan, aynı zamanda İnegöl’ün tarihine kültürüne hizmet etmeyi kendisine görev sayan Türkmen Boyları Federasyonu adına gelmiş bulunuyoruz. 9 Kurucu dernekle yola çıktık. Şu anda bünyemizde 13 derneğimiz var. Bizleri makamınızda kabul ettiğiniz için camiamız adına çok teşekkür ederim” dedi.

 

Bursa Valisi Yakup Canpolat ise, “Öncelikle federasyonunuz hayırlı uğurlu olsun. Allah güzel hizmetler yapmayı nasip etsin. Ben de kendim Çorum Alacalıyım. Göç alma yönünden İnegöl’e çok benzer. Ben de kendim Türkmen’im. Turgutalp Türbesi için projelendirdiğinizde ve federasyon yeri konusunda bütün desteğimi vermeye hazırım. Ziyaretiniz için hepimize çok teşekkür ederim” dedi.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş