Naire Cikayeva ve Hayrullah Cikayev için Mevlid programı düzenlendi

Yayınlama: 22.01.2023
202
A+
A-

Ahıskalı hayırsever iş adamı Tarık Celaloğulları’nın adına okul ve spor salonu yaptırdığı, merhume yeğeni Naire Cikayeva ve merhum babası Hacı Hayrullah Cikayev için Mevlid programı düzenlendi. Düzenlenen programa çok sayıda Ahıskalı vatandaş katıldı.

Ahıskalı hayırsever iş adamı Tarık Celaloğulları’nın adına okul ve spor salonu yaptırdığı yeğeni merhume Naire Cikayeva ve merhum babası Hacı Hayrullah Cikayev için Qaburga Et Restaurant’ta Mevlid programı düzenlendi.






Düzenlenen programda Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve Mevlid-i Şerif okundu. Okunan sure ve Mevlid-i Şerif’in ardından eller semaya Naire Cikayeva ve Hacı Hayrullah Cikayev için kalktı.

Edilen duaların ardından yemek programına geçildi. Programa merhuma Naire Cikayeva’nın babası Nadir Cikayev, annesi Feride Cikayeva ve halası Gevher Mürsel de katıldı. Düzenlenen programa katılamayan Ahıskalı hayırsever iş adamı Tarık Celaloğulları, program ile ilgili yazılı açıklamada bulundu.

Celaloğulları açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Merhume yeğenim Naire ve merhum babam Hacı Hayrullah Cikayev için düzenlemiş olduğumuz Mevlid programına katılan değerli dost ve akrabalarımızı sevgi ile selamlıyorum. Yoğun programlarımız nedeni ile sizlerle bir arada olamasam da gönlüm oradadır. Tekrar katılımlarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyor, sizleri Allah’a emanet ediyorum”

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş