Ne olacak bu ağacın hali?

Kasım Efendi Caddesi üzerinde bulunan anıt ağaç, sürekli kazaların kurbanı oluyor. Çarpmalardan dolayı aşınan ağaç, çevredeki esnafın korkutmaya devam ediyor.

Yayınlama: 04.11.2020
780
A+
A-

Kasım Efendi Caddesi üzerinde bulunan anıt ağaçlardan birinin yola meyilli olması nedeni ile sürekli çarpmalara maruz kalıyor. Defaatle kazaların yalanması ilçe basınına da yansırken, anıt ağaca kimsenin sahip çıkmaması, çevre esnafını da isyan noktasına getirdi.

 

Özellikle tenteli araçların sürekli çarptığı ağaç aşınırken, yıkılması durumunda can yakabileceğini belirten çevredeki esnaflar, ağacın ya kesilmesini ya da farklı bir çalışma yapılması gerektiğini belirtti.






 

Çevredeki esnaflardan biri ismini vermeden açıklamalarda bulunarak şu ifadeleri kullandı:

 

“Burada sayısız kaza gerçekleşti. İlçe basınına da ara ara yansıdı. Burası can yakmaya devam ediyor. Anıt ağaç koruma altında olduğu söyleniyor. Koruma altına alındıysa bu ağaca neden sahip çıkılmıyor. Her gelen tentesini takıp gidiyor. Koruma altında değilse keselim ağacı. Yola meyletmiş durumda. Olası bir facia da yaşanabilir. Çarpmalardan birinde bu ağaç tamamen yıkılabilir. Burası işlek bir cadde. Artık buraya bir çare bulunsun. Dediğim gibi ya kesilsin ya da farklı bir çalışma yapılsın”

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş