Nöbetçi Kitaphanelere bahar geldi

Yayınlama: 02.05.2023
31
A+
A-

İnegöl Belediyesi Nöbetçi Kitaphaneler Bahar Şenliği Pazar günü DOSTUM tesislerinde gerçekleştirildi. 60 öğrencinin katıldığı etkinlikte, gençler baharı coşkuyla karşıladı.

İnegöl Belediyesi, gençlerin uğrak mekanı haline gelen Nöbetçi Kitaphaneleri kullanan öğrencilere yönelik Bahar Şenliği düzenledi. En fazla üyenin bulunduğu Gençlik Merkezi Nöbetçi Kitaphaneden 30, Konak Nöbetçi Kitaphaneden 10, Akhisar-Huzur Nöbetçi Kitaphaneden 10 ve Mesudiye Kanal İnegöl Nöbetçi Kitaphaneden 10 öğrenci olmak üzere toplam 60 öğrencinin katılımıyla DOSTUM tesislerinde düzenlenen Nöbetçi Kitaphaneler Bahar Şenliği, renkli görüntülere sahne oldu.






GÜN BOYUN EĞLENCE VE ETKİNLİKLERLE SÜSLENDİ

Pazar günü sabah kahvaltı ile başlayan Bahar Şenliği, akşama kadar çeşitli etkinlik ve eğlencelerle devam etti. Gün boyu çay ve kahve ikramları yapılan alanda; bisiklet turları, voleybol turnuvası, basketbol müsabakaları, masa tenisi ve okçuluk etkinlikleri yapıldı. Finali akşam yemeği ve devamında ateş başında müzik ile yapılan Bahar Şenliğinde Belediye Başkanı Alper Taban da öğlen saatlerinde DOSTUM tesislerini ziyaret ederek öğrencilerle buluştu.

KIYMETLİ BİR ORGANİZASYON OLDU

Burada gençlerle sohbet eden Başkan Taban, “Kültür İşleri Müdürlüğümüzün tertip ettiği Bahar Şenliği ile istedik ki Nöbetçi Kitaphanelerimizin öğrencileri bir araya gelsinler. Kütüphaneler arasında da bir etkileşim olsun. Çok güzel ve kıymetli bir organizasyon oldu. Biz de burada kısa sürede eğlendik, keyifli anlar yaşadık. Yarışmalara katılan öğrencilerimizi de tebrik ediyorum” dedi.

DOSTUM tesisleri hakkında da konuşan Başkan Taban, “Bulunduğumuz alan Doğa Sporları ve Turizm Merkezimiz. Burayı daha da geliştirmek istiyoruz. Bir master plan da hazırladık. Burası hem şehirden çok uzak değil hem de doğayla iç içe bir alan. Göletiyle, kamp alanlarıyla, sosyal alanlarıyla…” ifadelerinde bulundu.

ALANYURT’TA NÖBETÇİ KİTAPHANEYE KAVUŞACAK

Öğrencilerin sorusu üzerine Alanyurt bölgesinde de kitaphane projelerini hayata geçirmek için çalışmaların sürdüğünü belirten Başkan Taban, “Bu bölgede de kitaphanelerimiz hayat bulacak” dedi.

HABER: BÜŞRA YILDIRIM



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş