O ALANLAR TEMİZLENİYOR

Yenice Mahallesi Refah Sokak’ta at bırakılan ve çevreye kirlilik yayan boş arsalarda temizlik çalışmaları gerçekleştirildi.

Yayınlama: 04.05.2017
822
A+
A-

Yenice Mahallesi Refah Sokak üzerinde bulunan arsalara bırakılan atlar yüzünden çevreye kötü kokular yayılıyordu. Mahalle sakinleri ve esnaflardan gelen şikâyetleri değerlendiren İnegöl Belediyesine bağlı ekipler dün sabah saatlerinde belirtilen adrese gittiler. Vatandaşların ve çevredeki esnafın tepkileri üzerine harekete geçen Belediye Temizlik İşleri ile Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, şikâyet konusu boş arsada konuşlanan atları ve at arabalarını çıkarıp, genel bir temizlik yaptılar. Arsaya atılmış olan tüm pislikler toplanıp, kepçe ile kamyonlara yüklenerek çöplüğe götürüldü. Temizlik çalışmaları sırasında Emniyet ekipleri de güvenlik önlemi aldılar.

 

Öte yandan meydana gelen pislikler yüzünden rahatsız olan vatandaşlar ve esnaflar “Boş arsalara bırakılan atlar yüzünden burası çok pis kokuyor. Yetkilerden bu konuda kalıcı bir çözüm istiyoruz. Ortalık çok pis kokuyor sinekler yüzünden camımızı penceremizi açamıyoruz” dediler.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş