O BAYANLAR SERBEST

İnegöl Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY silahlı terör örgütü soruşturması kapsamında, önceki gün 6 kişi gözaltına alınmış ve 6 kişiden 3 kişi adliyeye sevk edilmişti. Adliyeye sevk edilen 3 bayan çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yayınlama: 07.04.2017
768
A+
A-

İnegöl Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY silahlı terör örgütü soruşturması kapsamında, silahlı terör örgütünün şifreli haberleşme ağır olan Bylock isimli programı kullandığı tespit edilen M.D. , İ.E.., O.E., isimli eski öğretmenler ile kapatılan FETÖ derneklerine üye ev hanımı  A.T., S.A.K. ve A.Y isimli şahısların ikametlerine  İnegöl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Ekiplerince operasyon düzenlenmişti. Operasyonda 3’ü kadın 6 kişi gözaltına alındı.

 

Emniyetteki işlemleri tamamlanan terör örgütünün şifreli haberleşme ağı olan Bylock kullanıcısı oldukları tespit edilen ve kapatılan FETÖ derneğinin üyesi olan A.T., S.A.K. ve A.Y. isimli 3 bayan geçtiğimiz gün çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş