‘O beyaz duman tütmüyor’

Yayınlama: 07.12.2022
173
A+
A-

Memleket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Yasemin Soydan, Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ı eleştirerek, “O beyaz duman tütmüyor” ifadelerini kullandı.

Ali Babacan’ın bir televizyon programında altılı masanın ortak aday belirlemesi ile ilgili,

“Bütün bilgileri toplayacağız. Bir isim listesi oluşturacağız. Uygun gördüğümüz isimleri liderlerle konuşacağız. En sonunda altılı masadan bir beyaz duman tütecek. Beyaz duman tüttüğünde de diyeceğiz ki hayırlı olsun” ifadelerini kullanmıştı.






Geçtiğimiz yerel seçimlerde aynı stratejiyi İnegöl yerelinde uygulamaya çalıştıklarını belirten Memleket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Yasemin Soydan ise, Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ı eleştirerek, ‘O beyaz duman tütmüyor’ ifadelerini kullandı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Soydan, şu ifadeleri kullandı:

“Bu isteğe, bu talebe saygım sonsuz. Ama olabilirliğine inanmıyorum. Bir siyasi tecrübemi paylaşma zamanı gelmiş. İnegöl’de yerelde biz bunu denedik. Her muhalif siyasi parti masaya belediye başkanı olmasını istediği isimle geldi. Kimse kimsenin adayını beğenmedi. En sonunda Saadet Partisi temsilcisi, ‘Bizim tabanımız sizin çıkaracağınız adaya oy vermez’ dedi. Masadan kalktı gitti. Yani o beyaz duman tütmüyor. Biz de çok istedik ama siyasi erk kimse onun dediği oluyor. Bu yüzden; ne Cumhur ne Millet, tek yol Memleket”

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş