O ŞAHIS SERBEST KALDI

Yaklaşık 3 gün önce Kasımefendi Caddesi üzerinde oksijen tüpü ile intihar etmek isteyen ve eşinin iş yerini ateşe veren şahıs gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıs geçtiğimiz gün çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yayınlama: 28.07.2017
728
A+
A-

Edinilen bilgilere göre olay 3 gün önce  Kasımefendi Caddesi üzerinde faaliyet gösteren bir işyerinde meydana geldi. Kendini işyerine kilitleyen Mehmet U. İsimli şahıs, bir süre sonra çevresindekilere intihar edeceğini bildirdi. İş yeri kapısını kaynaklayan ve tüm giriş çıkışları tutan Mehmet U. İşyerine bir anda oksijen tüpü sıkmaya başladı. Olay yerine çok sayıda emniyet ekipleri sevk edilirken, 112 Acil Servis Ambulansı ile İtfaiyede hazır bekletildi.Emniyet Ekiplerinin ısrarlarına karşılık vermeyen Mehmet U. Yaklaşık 1 saat sonra işyerinin camları kırılarak kurtarıldı.  Mehmet U. isimli şahıs ekipler İş yerine girmeden önce bulunduğu yere ateşe vererek dışarı çıktı.

 

Olayda Yaralı olarak kurtarılan Mehmet U. isimli şahıs, olay yerinde hazır bekletilen 112 Acil Servis ambulansında görevli sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servis bölümüne kaldırılarak tedavi altına alındı.








 

Tedavisi tamamlanan şahıs emniyet ekipleri tarafından gözaltın alındı. Kendini kilitlediği işyerinin eşine ait olduğu tespit edilmesinin ardından mala zarar verme suçundan mahkemeye sevk edilen şahıs adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.