Mahmudiye Mahallesi Pazartesi Pazarı mevkiindeki bir işletmede meydana gelen olayda, öfkesinden dolayı cama yumruk atan kişi kanlar içinde kaldı. Yaralı şahıs tedavi altına alındı.
Edinilen bilgilere göre olay, Mahmudiye Mahallesi Pazartesi Pazarı mevkiindeki bir işletmede meydana geldi. İbrahim D. (39), isimli kişi, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı öfkelendi. Daha sonra öfkesinden dolayı cama yumruk atan kişi kanlar içinde kaldı.
İbrahim D.’nin kanlar içinde kaldığını fark eden çevredeki gece bekçileri, durumu 112 Acil Servis Ekipleri’ne bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı, İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servis Bölümü’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Öte yandan İbrahim D.’nin kolunda derin kesikler oluştuğu ve tedavisinin sürdüğü öğrenildi.
HABER: SERHAT ÇİÇEK