Öğrenci eğitimleri için protokol imzalandı

Hacı Sevim Yıldız 5 Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Weltew Modüler Mobilya Koltuk San. Tic. A.Ş. arasında, öğrencilerin eğitimine yönelik işbirliği protokolü imzalandı. Protokol kapsamında pazarlama ve perakende alanında eğitim alacak olan öğrencilere, işe alınlarda öncelik tanınacak.

Yayınlama: 23.12.2021
398
A+
A-

Hacı Sevim Yıldız 5 Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Weltew Modüler Mobilya Koltuk San. Tic. A.Ş. arasında işbirliği protokolü imzalandı. Hacı Sevim Yıldız 5 Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Tayyip Ali Demir ve Weltew İnsan Kaynakları Müdürü Turgay Dede tarafından imzalanan protokol kapsamında, öğrenciler pazarlama ve perakende eğitimler alacak.

 

Konuya ilişkin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:






 

“Protokol kapsamında pazarlama ve perakende alanı olan okulumuz öğrencilerinin kurumsal firmalarda çalışarak, perakende sektörünün içerisinde yer alacaklar. Kendilerini geliştirmeleri, bu alanda yeterli deneyime sahip olmaları ve eğitimleri başarı ile bitirdikten sonra işe alım sırasında öncelik tanınacak. İşletmenin ihtiyaç duyulan nitelikli işgücünün okul-sanayi işbirliği İstanbul Modeli ile perakende sektörünün, teorik olarak pazarlama eğitimini tamamlamış, müşteri ile ilişkileri çok iyi düzeyde yürütebilecek yeterliklerine sahip sorumlu, nitelikli eleman gücünü yeni teknik ve yöntemlere dayalı olarak yetiştirilecektir”

 

“Okul ile işletme mesleki işbirliğinde öğrencilerin işletmelerde beceri eğitimi uygulamalarını perakende alanında en iyi şekilde tamamlayarak kendilerini geliştirmelerini, işletmeye nitelikli iş gücü sağlaması için pazarlama ve perakende alanı öğrencilerine işletmelerde beceri eğitimi deneyimi sağlaması ve istihdam odaklı işbirliğini kapsayacak olan protokolle öğrencilerin Weltew Modüler Mobilya Koltuk San.Tic. A.Ş.’de zorunlu işletmelerde beceri eğitimlerini yapmalarına öncelik sağlanması, öğrencilerin mezuniyetleri sonrasında İşletme’nin bünyesinde ihtiyaç bulunması halinde istihdamlarına öncelik verilmesi, pazarlama ve perakende alanı ile ilgili öğretim materyalleri hazırlanması, işletme ve okul arasında deneyim paylaşımına olanak sağlayacak. Pazarlama ve perakende alanı öğretmenlerine ve okuldaki diğer tüm öğretmenlere ihtiyaç halinde hizmet içi eğitim faaliyetleri kapsamında kurslar ve/veya seminerler düzenlenmesi planlanmaktadır”

 

HABER: SEYİT ALİ SEVİM



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş