öĞRENCiLERE MüJDE

İŞKUR İnegöl Müdürü Ahmet Başktürk, üniversite öğrencilerinin Haziran, Temmuz, Ağustos ve Eylül aylarında kamu kurum veya kuruluşlarında 3 ay süreyle çalışabilecekleri yeni sistem çalışması ile ilgili bilgiler verdi.

Yayınlama: 05.04.2019
1.426
A+
A-

Ahmet Baştürk, konu ile ilgili açıklamalarda bulunarak, üniversite öğrencilerine yönelik toplum yararına programlara lisans ve önlisans öğrencileri katılabileceğini ifade etti.

 

Yeni sistem çalışması ile ilgili bilgi veren Baştürk, öğrencilerin yaz aylarında kendi harçlarını çıkarabilmeleri için güzel bir program hazırlandığını, hazırlıkların da devam ettiğini belirtti.






 

Hazırlıkların tamamlanması ile beraber üniversite öğrencilerinin yaz aylarında kendi istemeleri durumunda çalışabileceğini ve bölümleri ile ilgili çalışma alanlarında tecrübe kazanacağını belirten Ahmet Baştürk, bu yolla öğrencilerin hem tecrübe kazanacağını hem de günlük yaklaşık 70 TL harçlık kazanabileceğini ifade etti.

 

Baştürk, öğrencilerin kendi harçlıklarını kazanması ile velilerin de elinin rahatlayacağını belirterek, yeni sistemi ile ilgili çalışmaların devam ettiğini belirtti.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş