öĞRETMENLER SORUMLULUK SAHiBi KiŞiLERDiR

Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Hayati 24 Kasım Öğretmenler günü ile ilgili yaptığı açıklamada, ” Öğretmenler, milletin değerlerini, toplumun usul ve adabını, bilimin ve hayatın bilgilerini öğrenciler ile buluşturan sorumluluk sahibi kişilerdir” dedi.

Yayınlama: 24.11.2017
383
A+
A-

Konu ile ilgili konuşan Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Hayati Bedir, “Öğretmenler, milletin değerlerini, toplumun usul ve adabını, bilimin ve hayatın bilgilerini öğrenciler ile buluşturan sorumluluk sahibi kişilerdir. Toplumları genel manada yetiştiren,  çeşitli akademik eğitimleri genç ve çocuklar ile buluşturan, Türk Devleti’nin geleceğini şekillendiren kişiler öğretmenlerdir. Öğretmenlik zor ve meşakkatli  bir meslek gurubu olduğu kadar, kutsal ve saygın meslek guruplarından biridir. Devletimizin geleceği bir nevi öğretmenlerimizin yeni nesillere aktardığı bilgiler ile ilgilidir. Devletimizin muasır medeniyetler seviyesine çıkma hedefi de, yine aynı doğrultuda öğretmenlerimizin elindedir” dedi.

 

Eğitim toplumumuzun vazgeçilmez unsurudur diyerek konuşmalarını sürdüren Bedir, ” Eğitim sadece öğretmenlerden alınmadığı gibi,  yaşamın her alanında alınabilecek vazgeçilme unsurdur. Ben şahsım ve teşkilatım adına tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler gününü kutluyorum” şeklinde konuştu. 








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş