Okullar arası spor festivalinde coşku sürüyor

İnegöl Belediyesi’nin bu yıl 4’üncüsünü düzenlediği Okullar Arası Spor Festivali, futsal ve basketbol müsabakalarıyla devam ediyor. Coşkunun tavan yaptığı karşılaşmalarda, okullar kıyasıya mücadele veriyor.

Yayınlama: 06.03.2019
641
A+
A-

İnegöl Belediyesi’nin bu yıl 4’üncüsünü düzenlediği Okullar Arası Spor Festivali, futsal ve basketbol müsabakalarıyla devam ediyor. Coşkunun tavan yaptığı karşılaşmalarda, okullar kıyasıya mücadele veriyor.

 

İnegöl Belediyesi’nin 3 yıldır Başkanlık Kupası adı altında düzenlediği ve bu yıl Okullar Arası Spor Festivali adıyla 4’üncü kez hayata geçirilen organizasyon tüm hızıyla sürüyor. 7 branşta 34 ayrı kategoride düzenlenen ve 36 ortaokul ile 30 lise olmak üzere toplam 66 okuldan 4200 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen Okullar Arası Spor Festivalinde, futsal ve basketbol karşılaşmaları büyük coşkuya sahne oluyor.






 

FUTSALDA KIYASIYA MÜCADELE

Bursa’nın en büyük spor organizasyonu olma özelliği taşıyan Okullar Arası Spor Festivalinin en ilgi çeken branşları arasında olan futsal ve basketbolda bugün kıyasıya mücadeleler yaşandı. Futsalda İnegöl Belediye Spor Salonunda Birey Lisesi ile Elit Grup, Turgutalp Anadolu Lisesi ile Sosyal Bilimler Lisesi ve İmam Hatip Lisesiyle Fen Lisesi karşı karşıya geldi. Birey Lisesi’nin 6-2 galip ayrıldığı karşılaşmalarda, diğer iki müsabaka ise 1-1’lik eşitlikle son buldu.

 

MAÇLARI HAKAN YEMİŞKEN YÖNETTİ

Öte yandan, futsal karşılaşmalarında bugün İnegöllü Süper Lig Yardımcı Hakemi Hakan Yemişken’de yer aldı. Bu yıl UEFA maçlarında da görev alan Yemişken, İnegöl Belediyesi’nin düzenlediği turnuvaya destek olmak ve öğrenciler için farklı bir anı olması adına müsabakaları yönetti. Hakan Yemişken’e öğrenciler de büyük ilgi gösterdi.

 

BASKETBOL MÜSABAKALARI YENİCEKÖY’DE

Basketbol müsabakalarına ise Yeniceköy Mahallesinde bulunan kapalı spor salonu ev sahipliği yaptı. Burada oynanan karşılaşmalarda Erdem Beyazıt, rakibi Kosova A takımına 43-36 mağlup oldu. İkinci karşılaşmada ise Kosova B takımı, Doğa Koleji’ni 46-24 mağlup etti.

 

TRİBÜNLERDE BÜYÜK COŞKU

Müsabakalarda sahada olduğu kadar tribünlerde de coşku ve heyecan yaşanıyor. Okulların öğrencileri, takımlarını desteklemek adına tribünleri dolduruyor. Öğrenciler pankart ve farklı şovlarla Okullar Arası Spor Festivaline renk katarken, sahada görev alan öğrencilere de bu şekilde moral veriliyor.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş