OKYANUS’TA ÖDÜL GECESİ

İnegöl Okyanus Koleji, 2016-2017 eğitim öğretim yılının ikinci döneminde akademik, sportif ve kültürel yarışmalarda başarı elde eden öğrencileri için ödül gecesi düzenledi.

Yayınlama: 25.04.2017
748
A+
A-

Okyanus Koleji çok amaçlı salonunda düzenlenen programa Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Doğru, Okyanus Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Baykan, Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Baştürk, İlk ve Ortaokul Müdürü Erdoğan Kızmaz, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

 

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Okyanus Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Baştürk, “Okulumuz yoğun bir çalışma temposu içerisinde. Malumunuz geçen hafta Kutlu Doğum Haftasıyla ilgili tüm ülkemizde olduğu gibi okulumuzda da sevgili öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin hazırlamış olduğu güzel bir program icra ettik. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını, Cumartesi günü okulumuzda yine öğrencilerimizle birlikte coşkulu bir şekilde kutladık. İnegöl AVM’de değişik etkinlikler düzenledik. Dün ise hep birlikte Miraç Kandilini kutladık. Bilindiği gibi okullarımızda birinci dönem fidan ekimi ve mahsulatın bitimi. Ama ikinci dönem yavaş yavaş meyvelerin toplandığı, mahsulatın toplandığı bir dönem. Bu anlayışla birinci dönemde okulumuzda gerek sosyal gerek sportif gerek kültürel gerekse akademik çalışmalar yapıldı. 8’nci sınıf öğrencilerimiz TEOG sınavına, lise son sınıf öğrencilerimiz YGS sınavına girdiler. Çarşamba ve Perşembe günü de yine 8’nci sınıf öğrencilerimiz ikinci TEOG sınavına girecekler. Dolayısıyla artık yavaş yavaş sınavların sonuçlandığı ve çocuklarımızın bir üst sınıflara geçiş dönemi başladı. Bizde Okyanus Koleji olarak hem birinci dönemde hem ikinci dönemde ve dönem sonunda sosyal, sportif, kültürel ve akademik alanda başarılı olan öğrencilerimizi ödüllendirmeye çalışıyoruz. Amacımız mutlu, güler yüzlü insanlar yetiştirmek. Amacımız milli, manevi ve ahlaki değerlere sahip bir nesil yetiştirmek. Tabi ki bunlarla beraber yetenekleri ölçüsünde bu yeteneklerini ön plana çıkararak, onları desteklemek. Çocuğumuz buradan mezun olduğunda İngilizceyi de çok güzel konuşmasını istiyoruz. Bu konuda çalışmalar yapıyoruz. Çocuklarımızı mezun olduklarında istedikleri üniversiteye göndermeyi hedefliyoruz. Sizler bu okulun ilk velilerisiniz. Çocuklarınız bu okulun ilk öğrencileri. Henüz okulumuz açılalı bir yıl olmadı. Ama görülüyor ki, gerek İnegöl’de, gerek Bursa’da güzel başarılara imza atıyoruz. Hepimizin amacı çocuklarımızı geleceğe hazırlamak ve onları mutlu bireyler haline getirmektir. Okyanus Kolejinin asıl amacı da budur” dedi.






 

Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Doğru ise, “Yılsonu nedeniyle tüm okullarımızda çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Tabi bu arada ilk yılı olmasına rağmen Okyanus Kolejinin sadece akademik anlamda değil, bizim yaptığımız kültürel ve sportif faaliyetlerde isminin yer alması bizi ziyadesiyle mutlu ediyor. Katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Tüm öğrencilerimize de başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

100 ÖĞRENCİYE ÖDÜL

Konuşmaların ardından 2016-2017 eğitim öğretim yılının ikinci döneminde akademik, sportif ve kültürel yarışmalarda dereceye giren yaklaşık 100 öğrenciye madalya ve ödülleri verildi.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş