OKYANUS’TAN FEN LİSESİ ATAĞI

2019-2017 Eğitim ve Öğretim Yılı’nda İnegöl’de hizmet vermeye başlayan Özel Okyanus Koleji, fen lisesi için de yeni bir oluşuma girdi. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Okyanus Koleji Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Baştürk, “Velilerimiz anaokulu, ilkokulu, ortaokul ve Anadolu Lisesi’ne öğrencilerini gönderdiler. Fen Lisesi istediklerini söylediler. Biz yan taraftaki binamızı Fen Lisesi olarak hizmete alacağız. 4 Yaşında bize gelen öğrenciyi, 18 yaşında üniversiteye göndereceğiz. 14 yıl kendisi

Yayınlama: 17.05.2017
1.533
A+
A-

Okyanus Koleji Yetkilileri, İnegöllü gazetecilerle kahvaltıda bir araya geldi.  Kahvaltıda yetkililer fen lisesi olşumu için açıklamalarda bulunurken, Okyanus Koleji’nde öğrenim gören ve YGS sınavında Türkiye’de 398.,  İnegöl’de ise 1. olan Oğuzhan Özcan’a plaket takdim etti.

 

Basın mensuplarına yönelik gerçekeştirilen kahvaltının ardından açıklamalarda bulunan Okyanus Koleji Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Baştürk; “Okulumuz bir yıl önce eğitim öğretime başladım. Erdoğan Kızmaz ve Fahrettin Baykan arkadaşlarımızla beraber okulumuzu İnegöl eğitimine sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Gerek ben gerek Erdoğan Bey 30 yıla yakın İnegöl Milli Eğitimine çeşitli kademelerde hizmet ettik. Üzerimize düşlen görevleri layıkıyla yaptık. İnegöl eğitimine bir değer daha katalım dedik. Başarıyı, heyecanı, performansı bir adım daha yukarıya çıkarma adına İnegöl Okyanus Koleji’ni hizmete soktuk. Sadece İnegöl’de değil Yenişehir’den de öğrencilerimiz var. Sadece İnegöl’e değil bölgeye hizmet ediyoruz. TEOG ve YGS sınavlarında üzerimize düşeni fazlasıyla yaptık. Bilgi, birikim ve tecrübelerimizi kalite öğretmen kadromuzla birleştirerek; başarılı sonuçları almaya devam ediyoruz. 7/24 çalışarak çalışmalarımızı yürüttük. Bu yıl hedeflerimizi tutturmanın mutluğunu yaşıyoruz”








 

“Öğrencimiz Oğuzhan Özcan İnegöl birincisi olmuştur. Velilerimiz anaokulu, ilkokulu, ortaokul ve Anadolu Lisesi’ne öğrencilerini gönderdiler. Fen Lisesi istediklerini söylediler. Biz yan taraftaki binamızı Fen Lisesi olarak hizmete alacağız. 4 Yaşında bize gelen öğrenciyi, 18 yaşında üniversiteye göndereceğiz. 14 yıl kendisine hizmet vereceğiz. İnanıyorum ki önümüzdeki yıllarda TEOF ve YGS, LYS’de daha büyük başarılar elde edilecektir” dedi.

 

Okyanus Koleji İlk ve Ortaokul Müdürü Erdoğan Kızmaz 2016-2017 eğitim öğretim yılında elde ettiklerin başarıları paylaşarak, “540 öğrenci ile eğitim öğretime başladık. Her alanda öğrencilerimizin yeteneklerini geliştirmeyi ve başarılı olmalarını hedefledik. Bütün sınıflarımız yüzmeyi, müzik aleti çalmayı, halk oyunları oynamayı, satranç, ebru, güzel sanatlar alanında çalışmalar yapmayı önemsediler. Okyanus Koleji olarak ilçede düzenlenen yarışmalarda; ‘Orman Konulu şiir yarışmasında 1.lik, ‘İstiklal Marşı kompozisyon yarışmasında 2.lik ve 3.lük elde ettik. 5.Sınıflar kitap okuma yarışmasında 1.lik ve 2.lik elde ettik. İNEMOTO Matematik olimpiyatlarında 3 altın, 5 gümüş, 4 bronz madalya elde ettik. Futsal kız futbol takımımız İnegöl’de 2.lik, masa tenisinde İnegöl’de ve Bursa da 1.lik elde ederken; satranç turnuvasında ekibimiz 3.oldu. TÜBİTAK’a 2 proje sunduk. Qbite de 3 projemiz kabul edildi. ‘Dünya İngilizce Matematik Olimpiyatlarında 2 örgencimiz dünya 2.si oldu. YGS sınavında öğrencimiz Oğuzhan Özcan Türkiye’de 398.si,  İnegöl’de 1.oldu. TEOG sınavında tüm soruları tam yanıtlayan 1 öğrencimiz, 5 öğrencimiz de 1 yanlış yaparak büyük başarıya imza atmışlar. Çalışmalarımıza devam edeceğiz. Öğrencilerini bizlere emanet eden İnegöl ve Yenişehirli velilerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı

 

Son olarak açıklamalarda bulunan Okyanus Koleji kurucularından Fahrettin Baykan; “Biz bu yıla 1 yıl önce çıktık. Bu binayı 8 ay gibi kısa bir zamanda bitirdik. 34 derslikli bir okulumuz. Burası dolunca da İnegöl’den yoğun talep olunca yan tarafta yeni binayı 2 ay içinde tamamen bitireceğiz. Bu kompleksin tamamı 13 dönüm. 9 bin metrekare kapalı alanı var. Kapalı Spor Salonu, Yüzme Havuzu, halı saha, basketbol, voleybol spor alanlarımız var. Özel okullar içerisinde en büyük alana sahip okuluz. Yeni binamız da Fen Lisesi ve Anadolu Lisesi olacak” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.