Ölümünden bir kaç saat önce konuştuğu son isim anlattı

Yayınlama: 29.12.2022
1.922
A+
A-

Geçtiğimiz gün sokak ortasında ölü bulunan ve İnegöl’ün sevilen simalarından olan Talat Akrenoğlu, sevenlerinin eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.

Hamidiye Mahallesi’nde vatandaşlar tarafından hareketsiz halde bulunan ve daha sonra hayatını kaybettiği teslit edilen Talat Akrenoğlu’nun kalp krizi nedeni ile yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Akrenoğlu, bugün İshakpaşa Camii’nde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Turanköy’de defnedildi. Akrenoğlu’nu son yolculuğunda sevenleri yalnız bırakmadı.








Öte yandan Akrenoğlu’nun ölümünden bir kaç saat önce sohbet ettiği arkadaşı Murat Albamya, o anları anlattı. Albamya, şu ifadeleri kullandı:

“Dernekteydik. Ben çay demledim. Talat kardeşimiz de camiden gelmişti. Oturduk çay içtik muhabbet ettik. Farklı bir iş bakmamızı söyledi kendisi için. Dekorasyon işi yaptığı için ‘Cereyanda kalıyorum kaslarımdan mideme kadar her tarafım ağrıyor’ dedi. Belki de o an kalp krizi geçiyordu. Bilemiyoruz tabi. Daha sonra dernekten çıktı. Bizlerde dernekten bir süre sonra çıktı. Sokağın başında ambulansı gördüm ama tabi bilmiyorduk. Daha sonra haberlere çıkınca öğrendik. Rabbim rahmet eylesin. Biz kendisini iyi biliyoruz. Biz razıyız Rabbim de razı olsun inşallah” dedi.

Albamya, Akrenoğlu’nun evine gitmek için dernekten çıktığını ifade ederek konuşmasını sonlandırdı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.