ÖNLEM ALINMAZSA YOK OLACAK

Kasım Efendi Caddesi üzerinde bulunan anıt ağaçlardan birinin yola doğru meyletmesi ve yüksek araçların sürekli çarpması nedeni ile yıpranmaya devam ediyor. Çevredeki vatandaşlar ise herhangi bir facia yaşanmadan ilgili kurumların yardımını bekliyor.

Yayınlama: 16.09.2020
916
A+
A-

Kasım Efendi Caddesi güzelleştiren anıt ağaçlardan birinin yol doğru meyletmesi nedeni ile çevredeki vatandaşlar sıkıntılı günler yaşıyor. Anıt çınar ağacına yüksek araçlar sürekli çarparken, hem araçlarda maddi hasar meydana geliyor hem de anıt ağaç yıpranmaya devam ediyor.

 

Aynı anıt ağacın ana gövdesinden ayrılan bir dalı da geçtiğimiz yıllarda koparak yok ortasına düşmüştü. Yaşanan bu olayda kimse yaralanmazken, olay faciaya dönüşmeden atlatılmış oldu.






 

YIKILMADAN ÖNLEM ALINSIN

Çevredeki esnafların bir facia yaşanmadan yetkili mercilerden talepte bulundu. Ağacın yola meyletmesi ve yüksek araçların süreli anıt ağaca çarpması nedeni ile acil çalışma talep eden esnaflar, anıt ağacın yıkılmadan önlem alınmasını, yıkılması durumunda ise facianın yaşanabileceğini ifade etti.

 

AĞAÇ KABUĞU TAMAMEN SOYULDU

Yüksek araçların sürekli çapmasından dolayı tarihi anıt ağacın bir kısmı tamamen soyuldu. Geçtiğimiz gün yine aynı olaylardan biri gerçekleşirken, çevredeki esnaflar gazetecilere açıklamalarda bulunarak, yetkililerin ivedilikle bu bölgede çalışma yapması gerektiğini aktardı.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş