ORTAK ADAY iÇiN iLK ADIM ATILDI

Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti teşkilatları geçtiğimiz günlerde yemekte bir araya gelerek ittifak görüşmeleri için ilk adımı attı. İyi Parti’nin basınla bir araya geldiği kahvaltı programında açıklamalarda bulunan İyi Parti yöneticisi İsmail Karaman, konu ile ilgili açıklamalarda bulunarak, “Genel Merkez olarak CHP VE İYİ Partinin bir ittifakı var. İttifak görüşmeleri var. Bu İnegöl’de neden olmasın?” dedi.

Yayınlama: 25.11.2018
1.130
A+
A-

İyi Parti İnegöl İlçe Teşkilatı birim sorumluları, İnegöl’deki gazeteciler ile sabah kahvaltısında bir araya geldi.

 

HALKIMIZIN TEVECCÜHÜNÜ ALMAYA ÇALIŞACAĞIZ






Kahvaltının ardından açıklamalarda bulunan İyi Parti İnegöl İlçe Başkanı Eray Soral, “31 Mart’a kadar çok yoğun bir sürece girişeceğiz. Biz yeni yönetim olarak bununla ilgili gece gündüz çalışıyoruz ve 31 Mart’a hazırlanıyoruz. Burada sizlerle dirsek dirseğe sıkı bir çalışma içine gireceğimiz için hem sizlerle tanışmak hem de aldığımız seçim startını sizlerle ve halkımızla paylaşmak için bir araya geldik. Genel Merkezimizin bildirdiği seçim çalışmaları 1 Aralık’ta başlayacak. 1-15 Aralık arası aday adaylarımız çıkacak ancak Bursa İlimizin ve İnegöl İlçe Teşkilatının aldığı karar ile biz bugünden itibaren ön başvuru ile aday adaylarımızı almaya başlıyoruz. Bu süreçte maalesef gerek Bursa gerekse İnegöl’de rahmetli Hikmet Şahin hocamdan itibaren özellikle de Büyükşehir yasası ile beraber İnegöl’e hizmet gelmedi. İnegöl’ün mevcut kronikleşmiş, hava kirliliği, altyapı, trafik sorunlarının dışında pek çok sorun var. Trafikte yıllardır söylenen akıllı kavşak yeni yeni uygulamaya geçiyor. Kavşaklar akıllı değil, akıllı olan yöneticilerin olması gerekiyor. Bundan sonra bununla ilgili projeler üreterek, doğru kişilerle halkımızın teveccühünü almaya çalışacağız” dedi.

 

İNEGÖL’DE NEDEN OLMASIN?

CHP ve İYİ Parti İnegöl teşkilatlarının geçtiğimiz günlerde bir yemekte bir araya geldiği ve bu yemekte ittifakta desteklenebilecek adaylar üzerinde istişareler yapıldığı, ortak aday isminin belli olup olmadığı sorusu üzerine açıklamalarda bulunan İYİ Parti yöneticisi İsmail Karaman, “Biz 2014 yılında bu tecrübeyi yaşamış insanlarız. Sayın Fikret Fidan’ın ekibinin içerisinde, hatta sayın Müfit Besler ile birlikte bu işin organizasyon işini de yürüten bir arkadaşınız olarak ifade edeyim; normalde bu doğal ittifaklar oluyor. O dönem CHP bizlere ciddi anlamda katkı koymuştu. Adayımıza destek açısından. İlla ittifakı resmi  olarak yapmaya gerek yok. Bir yerde ittifaklar zaten oluşuyor. Halk kendi açısından zaten bu ittifakları kuruyor. Tepede yapmanıza da gerek kalmıyor. Genel Merkez olarak CHP VE İYİ Partinin bir ittifakı var. İttifak görüşmeleri var. Bu İnegöl’de neden olmasın? Bu konuda süreç devam ediyor” dedi.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş