Otomasyon sistemli oto yıkama İnegöllülerin hizmetine açıldı

İnegöl’de el değmeden otomasyon sistem ile araçların yıkandığı Esila Oto Yıkama, İnegöllülerin hizmetine açıldı.

Yayınlama: 17.09.2021
2.505
A+
A-

Otomasyon sistemle araçların yıkandığı oto yıkama işletmesi, özelliği ile Marmara Bölgesi’nde ilk iki işletme arasına girdi.

 

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan işletme sahibi Ahmet Gök, şu ifadeleri kullandı:








 

“Yıllardır farklı sektörlerde İnegöllü hemşerilerimize hizmet veriyoruz. Bu konuda her sektörde öncü olmak adına var gücümüzle çalışıyoruz. Daha önce oto yıkama işletmemiz İnegöl’ümüzün önemli noktalarında biri haline gelmişti. Bizlerde hizmet kalitesinin arttırmak ve en iyi hizmeti verebilmek adına otomasyon sistemli makineleri İnegöl’e getirdik”

 

Gök, otomasyon sistemle Marmara Bölgesi’nde sadece 2 işletmenin hizmet verdiğini ifade ederek, konuşmalarını şu ifadelerle sürdürdü:

 

“Otomasyon sistem ile Marmara Bölgesi’nde sadece 2 işletme hizmet vermektedir. Biz ikinci işletmeyiz. Yani bu sistem Bursa bölgesinde sadece İnegöl’de var. Bu anlamda İnegöllü hemşerilerimizin en iyi hizmeti alabilmesi ve işletmemizin de yeni teknolojiye ayak uydurması bizleri de ziyadesiyle mutlu etmektedir. Ben tüm İnegöllü hemşerilerimizi son teknoloji ile donatılan işletmemize bekliyorum”

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.