Otomobil iş yerine daldı; 2 yaralı

Bursa’nın İnegöl İlçesi’nde meydana gelen trafik kazasında çarpışan otomobillerden biri bir iş yerine daldı. Kaza sonucu 2 kişi yaralandı.

Yayınlama: 15.12.2018
1.565
A+
A-

Edinilen bilgilere göre kaza Bursa’nın İnegöl ilçesinde meydana geldi. Yenice Mahallesi Razgat Sokak üzerinde seyir halinde olan Hüseyin Balcı idaresinde ki   16 ABJ 351 plakalı özel otomobil, Doktor Halil Bey Caddesi üzerinden, Razgat Sokağa çıkmakta olan Mehmet Çoban idaresinde ki 16 KGN 57 plakalı özel otomobile çarptı.

 

Çarpmanın etkisiyle savrulan 16 ABJ 351 plakalı özel otomobil önce Doktor Halil Bey Caddesi üzerinde park halinde bulunan Serkan Özgen’e ait 16 PA 59 5 plakalı özel otomobile ardından Ethem Şahin’e ait bir iş yerine girdi.






 

Kaza sonucu 16 ABJ 351 plakalı özel otomobil sürücüsü Hüseyin Balcı ve 16 KGN 57 plakalı özel otomobilde yolcu konumunda bulunan Fatma Çoban yaralandı.

 

Yaralılar olay  yerine sevk edilen ambulanslar ile İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servis bölümüne kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

Kaza sonucu 3 araçta ve iş yerinde ağır maddi hasar meydana geldi.

 

Kaza anını anlatan iş yeri sahibi Ethem Şahin, ” Bir şey anlamadı. İşlerimi bitirdim tam dükkandan çıkmak isterken birden araba içeri girdi. Korktum tabi. Ben bir şey anlamadım, kazanın nasıl olduğunu görmedim. Arabanın içeri girdiğini gördüm. Masrafımız var” diye konuştu.

 

Kaza sonucu yaralanan iki kişinin durumunun iyi olduğu, kaza ile ilgili tahkikatın sürdüğü öğrenildi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş