Oturma banklarını parçaladılar

İnegöl Belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde Süleymaniye Mahallesi’nde bulunan bir park içerisinde zarar verilen spor aletleri kısa süre içerisinde elden geçirilerek tekrar vatandaşın hizmetine sunulmuştu. Dün ise aynı parkta, vandallar tarafından oturma bankları paramparça edildi.

Yayınlama: 20.11.2018
1.032
A+
A-

Şehrimizin bir çok noktasında kamu malına zarar veren vandalların son adresi Süleymaniye Mahallesi oldu. Süleymaniye Mahallesi’nde bulunan bir parktaki banklar, vandallar tarafından paramparça edildi.

 

Konu ile ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Alper Taban, şu ifadeleri kullandı: “Belediye olarak şehrimizde, gündelik olarak sosyal yaşamımıza değer katacak bir çok sosyal donatı alanlarını yanı sıra mahallelerimize her kesime hitap edecek parklar yapıp, halkımıza hizmet etmeye ve o bölgenin güzelleşmesine katkı sağlamaya çalışıyoruz. Fakat bu alanlarda oturma bankları, çöp kovaları, spor aletlerine ve benzeri ekipmanlarını zarar verildiğini görüyor ve üzülüyoruz. Süleymaniye Mahallesi Ticaret ve Sanayi Odası İlköğretim Okulu yanındaki parkımızda, geçtiğimiz günlerde spor aletlerine zarar verilmişti. Onarımları ekiplerimiz tarafından çok kısa sürede yapıldı. Maalesef dün akşam itibari ile aynı parkımızda oturma banklarımızın son hali bu. Özellikle mahalle sakinleri başta olmak üzere, halkımızın bu konulara duyarlılık göstererek bu alanlara zarar verenleri Polise veya belediyemize bildirmesini istiyoruz. Bütün bu olumsuzluklara rağmen, bizler daha güzel bir İnegöl için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Kamu mallarının korunması konusunda, hemşerilerimizin bizlere yardımcı olmalarını bekliyoruz”








 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.