Oylat Kaplıcalarında Kurban Bayramı Yoğunluğu

Bursa’nın İnegöl ilçesinde bulunan Oylat Kaplıcalarında Kurban Bayramı tatili yoğunluğu yaşanıyor.

Yayınlama: 02.08.2020
826
A+
A-

Bursa’nın İnegöl ilçesinde bulunan Oylat Kaplıcaları’nda Kurban Bayramı tatili nedeniyle yoğunluk yaşanıyor. Oylat bölgesinde bulunan otellerin doluluk oranını Kurban Bayramı tatili süresince yüzde 80’eulaştığı bildirildi.

 

Oteller bölgesinin dışında kalan Oylat Şelalesi’de ziyaretçilerin ilgi odağı halinde geldi. Ziyaretçiler 2 kilometrelik zorlu yolculuğun ardından ulaştıkları şelalede fotoğraf çekinerek anı ölümsüzleştiriyorlar.






 

Oylat Şelalesi’ne tırmanan ziyaretçilerden Seyfi Karakaş (55), “Ben trikink sporcuyum. Bu dağ yürüyüşlerini çok yapıyorum. Erfelek şelalesinden sonra gördüğüm en mükemmel yer. Spor ve gezi amaçlı görülmeye değer. Aile ile tırman zor ama spor amaçlı çok iyi. Hem ailelere, hem sporculara tavsiye ederim” dedi.

 

Daha sonra  açıklamalarda bulunan İnegöl Belediye Başkanı ve Oylat A.Ş. yönetim kurulu başkanı Alper Taban, “Kurban Bayramı tatili nedeniyle hem yurt içinden, hem yurt dışından vatandaşlarımız Oylat’ımıza gelerek vakit geçiriyorlar. Gerek kaplıcalarımız, otellerimiz, gerek şelalemiz ve mağaramız vatandaşlarımız tarafından ilgiyle karşılanıyor. Pandemi kuralları çerçevesinde ouanda otellerimizin doluluk oranı yüzde 80” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş