ÖZDEMİR KAMYONCULARIN SORUNLARINI BAKANA İLETECEK

31 Mart’ta gerçekleştirilecek Yerel Seçimler’de Millet İttifakı İnegöl Belediye Başkan Adayı olarak seçmenlerle buluşmaya devam eden Hakan Özdemir, ziyaret ettiği İnegöl Taşıyıcılar Kooperatifi üyesi kamyoncu esnaflarının sorun ve taleplerini TÜGİK İş Zirvesi 2019 kapsamında bir araya geleceği Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’a ileteceğini ifade etti.

Yayınlama: 20.02.2019
792
A+
A-

Halkla buluşma programları kapsamında İnegöl Taşıyıcılar Kooperatifini ziyaret ederek, Kamyoncu esnafının sıkıntılarını dinleyen Başkan Adayı Hakan Özdemir, “Halkımızın ve Millet İttifakını oluşturan partilerimizin teveccühü ile aday oldum ve sizlerin huzurundayım. Allah’ın izni ile bir yola çıktık. İnşallah 31 Mart akşamı sizlerin teveccühü İnegöl’de bizlere, Bursa’da sayın Mustafa Bozbey’e seçimi kazandıracaktır. Fakat esas kazanan İnegöl, Bursa ve sizler olacaksınız. Sizlerin gözlemleri sayesinde eksiklerimizi gidermeye çalışacağız, sizlerin taleplerine cevap vermeye çalışacağız. Bizlerin asli görevleri sizlerin sorunlarına çözüm üretmek olacaktır” dedi.

 

İnegöl Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Recep Portakal, yaşadıkları sorunları dile getirirken, Başkan Adayı Hakan Özdemir, iletilen bu sorunları dosya halinde önümüzdeki günlerde yönetim kurulu üyesi olduğu Türkiye Genç İş İnsanları Konfederasyonu tarafından düzenlenecek Tügik İş Zirvesi 2019 programında bir araya geleceği Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ‘a ileteceğini ifade etti.








 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.