Özdemir seçim çadırını Cumartesi pazarına kurdu

Millet İttifakı İnegöl Belediye Başkan Adayı Hakan Özdemir seçim çadırını Cumartesi pazarında kurdu. Özdemir burada vatandaşlarla bir araya gelerek projelerini anlattı.

Yayınlama: 09.03.2019
764
A+
A-

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Hakan Özdemir burada yaptığı açıklamada, “Her geçen gün katlanarak büyüyoruz. Gittiğimiz mahallelerde çarşı esnafı olsun sanayi esnafı olsun gece 1 de eve gittiğimde gelen mesajları kontrol ettiğimde, yetmiyor çalan telefonlar, açabildiğime, bakabildiğim bütün mesajlarda tamamen destek mesajları dolu. İsim vererek destek verdikleri ifade ediyorlar. Bugün Cumartesi pazarındayız, yerin lokasyon durumuna göre kapalı olup olmayacağını, o gün geldiğinde tüm pazarcı arkadaşlarla oturup kendilerinin fikri ile neyi nasıl yapacağımızı karar vereceğiz. Açık olan Pazaryerlerinde ise elektriği idi suyu idi, lavabosu idi bunların hepsini elden geçireceğiz, güzelleştireceğiz.  İnsanların burada işkence çekmesine izin vermeyeceğiz.  Pazarcıların sorunlarını kendi isteklerimizle değil pazarcıların isteklerine göre çözeceğiz” dedi.

 

CUMARTESİ PAZARINDA TRAFİK PROBLEMİ VAR






 “İnegöl’ün yolunu sokaklarını taksiciler bilir, pazarların sorunlarını ise burada olan pazarcı kardeşlerim abilerim amcalarım bilir” diyerek konuşmasını sürdüren Özdemir, “İnegöl halkı ile oturup konuşmak lazım, uzman birileri ile oturup konuşmak lazım hepsini bir araya toplayıp hepsinin fikirlerini görüştükten sonra bir ana fikir çıkartmak lazım.Cumartesi pazarında belediye tarafından geldiğimizde bir trafik problemi var. Burada bir okulumuz var bu okulun bahçesini otoparka çevirebiliriz okul yönetimimiz izin verirse belki buradan okula bir bütçede çıkartılabilir. Bu konular kesin olmamak ile birlikte tartışılabilir” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş