öZDEMiR’iN iDDiALARINI CEVAPLAYAN TABAN; ISPATLASINLAR GöREVi BIRAKIRIM

Millet İttifakı İnegöl Belediye Başkan Adayı Hakan Özdemir, belediye çalışanlarının Belediye Başkanı Alper Taban’a kapı kapı gezip oy istediğine dair açıklamalarda bulunmuştu. İddialara cevap veren Başkan Taban, “Bu iddiayı ispat etsinler, ben görevi bırakmaya hazırım” dedi.

Yayınlama: 21.03.2019
996
A+
A-

Millet İttifakı İnegöl Belediye Başkan Adayı Hakan Özdemir, yazılı basın açıklamasında bulunarak, belediye çalışanlarının Belediye Başkanı Alper Taban’a kapı kapı gezip oy istediğini iddia etti. Özdemir yazılı basın açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Yerel seçimler için artık son 10 güne girdiğimiz bir dönemde, vatandaşlarımızdan yoğun şekilde şikayet ve mesajlar almaktayız. Şikayetlerde, seçmenlerin kapısını ‘İnegöl Belediyesinden geliyoruz’ diye çalan şahısların, bu söylemi kullanarak halkla iletişime geçtiği ve İnegöl Belediye Başkanı adına propaganda faaliyeti yürüttükleri ifade edilmektedir. Böylesine bir yöntemle halkın dikkatini toplamaya çalışmak, hukuk kurallarına ve siyasi etiğe aykırıdır. İnegöl Belediyesi ve belediyenin olanakları hiçbir partinin malı değildir. Bu olanaklar böylesine fütursuzca kullanılıyorsa halkımız kendilerine  gereken yanıtı sandıkta  muhakkak verecektir. Tüm hukuki haklarımız saklı tutulmak kaydıyla, bu konunun takipçisi olacağımızı ifade eder, İnegöl’ümüzün demokratik olgunluk ve etik değerlerin hakim kılındığı bir seçim dönemini geride bırakmasını temenni ederiz”

 

Millet ittifakından gelen bu iddiaya cevap veren Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkanı Alper Taban, “Bu iddiayı ispat etsinler, ben görevi bırakmaya hazırım. Böyle bir insan asla değilim. Bu kadar net konuşuyorum.  Kara propagandan da nefret ediyorum. Hiç bir zaman rol kapma gibi bir girişimde bulunmadım, bulunmam da. Şahsımı tanıyanlar bilirler. Biz saha ekiplerini, ben hemen göreve geldikten sonra kurduk ve hayata geçirdik. Benim her eve gitmem mümkün değil. 270 binlik resmi bir nüfusa sahibiz ve dolayısıyla her kapıya benim ulaşmam mümkün değil. Sahada olmama rağmen… Biz şöyle bir çalışma tertip ettik; arkadaşlarımızı eğitime aldık. Eğitimler sonrasında bilgilendirme broşürleri ile beraber, sahaya yönlendirdik. Başlarında koordinatörleri ve ekiplerimi ikişer kişiler halinde kapı kapı geziyoruz.  Burada amacımız şu; vatandaşımız bizim yaptığımız çalışmalar ile ilgili beğenisi nedir, eksiklerimiz nedir, onların belediyeden beklentileri nedir ve öncelikleri nedir gibi pek çok konuyu kendilerinden almaya çalışıyoruz” dedi.






 

Taban sözlerini şu ifadelerle sonlandırdı: “Asla ve asla propaganda yapmak amacıyla yapılan bir çalışma asla olamaz. Bu da araştırıyorum. Gidilip Alper Taban’a destek verin gibi böyle bir söylemi asla kabul etmiyorum. Benim hiç bir personelim böyle birşey yapmaz. Bu normal rutinden başından beri bugüne gelen çalışmanın devamıdır. Bunu bütün samimiyetimle ifade ediyorum; ispat etsinler görevi bırakırım. Bu kadar da açık ve net konuşuyorum”

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş