ÖZDİLEK 16 YAŞINDA

İnegöl Özdilek Alışveriş Merkezi, 16. yıldönümünü, 6 metre boyundaki 7 bin kişilik pasta keserek kutladı. Çeşitli indirim ve fırsatların sunulduğu yıldönümüne vatandaşlar yoğun ilgi gösterdiler.

Yayınlama: 27.11.2017
659
A+
A-

Geçtiğimiz Cumartesi günü saat 15.00’da gerçekleştirilen pasta kesim töreni ile başlayan kutlamalar indirim ve çeşitli fırsatlarla devam etti.

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Özdilek AVM İşletme Müdürü Halil İbrahim Demircan, “İnegöl Özdilek’in 16. yılını kutluyoruz. Bugün bizi yalnız bırakmayan İnegöl halkına teşekkür ederiz. Hem bugün yalnız bırakmadılar hem 16 yıldır yalnız bırakmadılar. Basın mensuplarımıza ve Özdilek ekibine çok teşekkür ederiz. Müşteri odaklı olmamız, kalite anlayışımız bizi her zaman ön plana çıkardı. İnegöl halkı bizi sahiplendi. En uygun fiyatla en kaliteli hizmeti İnegöl’de vermeye devam edeceğiz. İnşallah uzun yıllar bu şekilde devam edecek. Nice yaşlara diyoruz. Açılış yıldönümümüze özel Koton ürünlerinde bir alana ikincisi yüzde 50 indirim, seçili ithal oyuncaklarda 1 alana 1 bedava, Dockers grubu ayakkabılarda kasada yüzde 25 indirim ve Paşabahçe özel grupta 1 alana 1 bedava gibi birçok indirimimiz var. İnegöl halkımızı açılış yıldönümümüze özel 6 metre uzunluğunda ve yaklaşık 7 bin kişiye ikram edilebilecek pastamızla beraber bu indirimlerle buluşturuyor ve 16. yıldönümümüzü kutluyoruz” dedi.










Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.