ÖZEL ÇOCUKLAR UNUTULMAZ BİR GÜN YAŞADI

İnegöl Belediyesi Engelliler Gündüz Bakımevinden istifade eden özel çocuklar, eğitmenler eşliğinde birçok medeniyete ev sahipliği yapmış olan adeta bir açık hava müzesini andıran İznik’e gezi düzenleyerek tarihin, kültürün ve çininin en güzel örneklerine ev sahipliği yapan İznik’te güzel bir gün geçirmenin keyfini yaşadılar.

Yayınlama: 06.05.2017
879
A+
A-

Her zaman özel çocukların ve eli öpülesi ailelerinin yanında olmaya ve onlara destek olmaya devam eden İnegöl Belediyesi sosyal belediyeciliğin gerekliliklerini yerine getirme adına çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

 

Geçen ay Bursa Sevgi Dünyamız Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezindeki özel çocuklar ile birlikte Bursa Kaplıkaya Cazibe Merkezine düzenlenen gezinin ardından, İnegöl Belediyesi Gündüz Bakımevi öğrencileri çevremizi tanıyalım adı altında gerçekleştirilen yeni bir organizasyona daha imza atmanın mutluluğuna ulaştılar.






 

Özel çocukların dünyalarına renk katmak ve yaşadıkları çevrenin tarihi ve turistik yerlerini görmelerini sağlamak için, her bir köşesi tarih kokan, medeniyetlerin buluşma noktası, çininin başkenti İznik’e eğitmenler eşliğinde bir gezi düzenlendi.

 

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın’ın, Engelliler Gündüz Bakım evinden istifade eden 13 özel öğrenci için İznik İzzet Peşte Su Sporları Kamp Eğitim Merkezinde öğle yemeği ikramının ardından, özel çocuklar İznik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Orhan Mülayim Beyin rehberliğinde İznik Ayasofya Camii, Eşrefzade Hz. Türbesi, İznik Tarihi Hamamı, Abdulvahab Bayraklı Dede Türbesi ve tarihi surlarını gezerek güzel bir gün geçirdiler.

 

Engelliler Gündüz Bakım evinden istifade eden 13 özel öğrenci, gezi le İznik’in o büyülü tarih atmosferini görme şansını yakalarken, dünyaya farklı bir pencereden bakmalarını sağlayan güzel bir gün geçirmenin keyfini de doyasıya yaşadılar.

 

İznik gölü kenarında doğal güzellikler ile buluşan İnegöl Belediyesi Gündüz Bakımevi öğrencileri çok güzel bir gün geçirirken, böylesi güzel bir günde kendilerini yalnız bırakmayan İznik Belediye Başkanı Osman Sargın Bey başta olmak üzere  tüm belediye personeline teşekkürlerini sunmayı da ihmal etmediler.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş