Özel öğrenciler doyasıya eğlendi

İnegöl Pisko Tiyatro Derneği üyeleri Yenice Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ederek oradaki özel öğrenciler ile eğlenceli vakit geçirdi.

Yayınlama: 09.01.2018
399
A+
A-

İnegöl Pisko Tiyatro Derneği üyeleri İnegöl’de her hafta bir kamu kurumunu ziyaret ederek engelli,yaşlı ve ihtiyaç sahipleri ile eğlenceli vakit geçiriyor. Geçtiğimiz Cumartesi günü Yenice Rehabilitasyon Merkezini ziyaret eden dernek üyeleri, çeşitli kostümler ile birlikte özel öğrenciler ile vakit geçirdi.  Etkinliğe Pisko Tiyatro Derneği 10 lise öğrencisi ile özel öğrenciler katıldı.

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan  İnegöl Psiko Tiyatro Derneği Geçlik Kolları Burak Malçok, “ 2011 yılında kurulan İnegöl Psiko Tiyatro Derneği olarak sadece tiyatro çalışmaları değil, ilçemizin genelinde sosyal farkındalık çalışmaları yürütüyoruz. Huzurevleri, Rehabilitasyon Merkezini, hastaneler ve çeşitli kamu kurumlarında ihtiyaç sahipler,yaşlılar,engelliler ve öğrenciler ile vakit geçirerek farkındalık yaratmaya çalışıyoruz. O insanların tebessüm etmesi bizler için onu ve gurur kaynağıdır. Bu çalışmalarımız haftada bir olmak üzere yıl boyu devam etmektedir” dedi.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş