Özel öğrenciler mankenlere taş çıkardı

İnegöl Halk Eğitim Merkezi tarafından Cerrah Mahallesi’nde düzenlenen giyim ve el sanatları eğitimlerinde hazırlanan eserler, Yenice Rehabilitasyon Merkezi’nde eğitim alan engelli öğrenciler tarafından gerçekleştirilen defilede beğeniye sunuldu.

Yayınlama: 07.05.2018
441
A+
A-

Cumartesi günü Cafer Paşa Beylik Hanı Hanımlar Çarşısı içerisinde gerçekleştirilen defileye ilçe protokolü ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

 

ETKİNLİKLER SÜRECEK






Konu ile ilgili konuşan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Burhanettin Özdemir, “Halk Eğitim Merkezimizin Cerrah Mahallesi’nde yapmakta olduğu giyim ve el sanatları kursumuzda üretilen eşyaların sergilenmesi amacıyla Yenice Rehabilitasyon Merkezi’ndeki engelli öğrencilerle bir defile planlandı. Cafer Paşa Beylik Hanı Hanımlar Çarşısı’nda daha önce bir resim sergimiz oldu. Han yönetimi burada etkinlik yapabileceğinizi belirttiğinden beri 2. etkinliğimizi yapıyoruz. Bugün Yenice Rehabilitasyon Merkezi’ndeki zihinsel engelliler burada bize bir defile sunuyorlar. Yine Halk Eğitim Merkezi binamızda 3-6 yaş arası çocuk etkinlikleri kurslarımız var. Burada kursa katılan öğrencilerimiz de ufak bir defilesi oldu. Bu işi organize eden öğretmenimiz Semra Özçiftçi’ye ve çocuk gelişim öğretmenimiz Aslı Filiz Alkan’a teşekkür ediyorum. Etkinlik için hanı bizlere açan han yönetimine teşekkür ediyorum” dedi.

 

Cafer Paşa Beylik Hanı Hanımlar Çarşısı Yönetim Kurulu Başkanı Nurcan Yucar ise, İnegöl Halk Eğitim Merkezi’ni ağırlamaktan dolayı büyük bir mutluluk yaşadıklarını belirterek bundan sonra da düzenlenecek olan programlara ev sahipliği yapmak istediklerini ifade etti.

 

Konuşmaların ardından çocuklar tarafından bir oyun sergilendi. Oyunun akabinde engelli öğrenciler tarafından giyilen kıyafetler, defile ile beğeniye sunuldu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş