öZGüR SAĞLAM GENÇLERGüCü’NDE

Futbola İnegöl Osmaniyespor’da başlayan, sonrasında İnegölspor Alt yapısında 5 sezon futbol oynayan 2000 doğumlu defansif orta saha oyuncusu Özgür Sağlam, İnegöl Gençlergücüspor’a transfer oldu.

Yayınlama: 20.08.2019
590
A+
A-

İmza töreni sonrasında açıklamalarda bulunan Gençlergücüspor Genel Kaptanı Fatih Doğan, “2019-2020 Sezonu hazırlıklarımızı tüm hızımız ile sürdürüyoruz. Yeni sezonda hedefimizi Play-Off olarak açıklamıştık. Hedefimize ulaşabilmek için hocamızın vermiş olduğu transfer listesi doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu gün yine transfer listemizde olan genç ve yetenekli futbolcu kardeşimiz, 2000 doğumlu Özgür Sağlam ile anlaşmış bulunuyoruz. Yapmış olduğumuz bu transfer sebebi ile mutluyuz. Transferin kulübümüze ve futbolcu kardeşimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Lisans konusunda bizlere yardımcı olan İnegölspor Başkanı Sayın Eşref Güç’e, Yönetim Kuruluna ve Özgür Şahin hocamıza teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Genç futbolcu Özgür Sağlam ise, “Yeni sezonda İnegöl Gençlergücü forması giyeceğim için heyecanlıyım. Hedefi Play-Off olan takımımıza çok çalışıp katkı sağlayacağımı ve sezon sonunda 1. hedef olan Play-Off grubuna kalacağımızı düşünüyorum. Transferimde kolaylık sağlayan ve 5 yıl üzerimde emeği olan İnegölspor Kulübüne teşekkür ediyorum” dedi.








 

HABER: CİHAN EZLEN



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.