PARALARI FIRINA ATIYOR!

Bursa’nın İnegöl İlçesinde faaliyet gösteren bir simit fırını , corona virüse karşı tedbir alarak madeni paraları 180 derecelik fırında ısıtarak kullanıyor.

Yayınlama: 14.04.2020
716
A+
A-

İnegöl’ün Osmaniye Mahallesi’nde hizmet veren simit fırınında madeni paralar 180 derecede yaklaşık 15 dakika ısıtıldıktan sonra kullanılıyor. Uzmanların, ‘virüs yüksek derecelerde ölüyor’ uyarısının ardından bu uygulamaya başlayan işletme sahibi Fatih Taş, paranın corona virüsü yayabileceği endişesiyle bu şekilde kullandıklarını ifade etti.

 

Madeni paraların yüksek ısıyı gördükten sonra dezenfekte olduğuna inanan esnaf Fatih Taş, bütün esnafları virüse karşı duyarlı olmaları konusunda uyararak, “Herkes elini taşın altına koyarsa bu bu süreci daha hızlı atlatabiliriz” dedi.








 

Fatih Taş yapmış olduğu açıklamada şu ifadeleri kullandı;

 

PARALAR ELDEN ELE GEZİYOR

“Dünyayı tehdit eden corona virüse karşı biz de böyle bir önlem aldık. Virüsün sıcakta öldüğünü söylüyorlar. Malum paralar da elden ele gezen bir şey olduğu için virüsün yayılmasını engellemek adına paraları 180 derecede kaynatıp kullanmaya başladık. Böylelikle hem müşterilerimizin hijyenini hem de kendi hijyenimizi sağlamış oluyoruz.”



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.