‘Pazar çeşitliliğinde bir o kadar da ucuz’

Ülke genelinde çeşitli şubeleri bulunan Mini Hal Center, İnegöl’de hizmet vermeye başladı. İşletme sahiplerinden İbrahim Bakar, tarla ve bahçeden direk halka satış yaptıklarını ifade ederek, “Fiyatlarımızı ve ürünlerimizin tazeliğini gören vatandaşlarımız şaşırıyor. Bahçe ve tarladan direk halka satış noktası olarak hizmet vermeye başladık. Pazar çeşitliliğinde ve bir o kadar da ucuz fiyatlarla İnegöllülere hizmet veriyoruz” dedi.

Yayınlama: 24.03.2021
1.787
A+
A-

Ülke genelinde çeşitli il ve ilçelerde şubeleri bulunan Mini Hal Center, İnegöllü vatandaşların hizmetine açıldı. Pazar ve bahçe ürünlerinin yer aldığı işletmede, ürünler aracısız olarak vatandaşa satışı gerçekleşiyor.

İnegöl’de böyle bir boşluğu gördüklerini be İnegöllülere hem taze hem de ucuz ürün satışı yapma fırsatı bulduklarını ifade eden işletme sahiplerinden İbrahim Bakar, şu ifadeleri kullandı:






“İnegöl’de uzun zamanda böyle bir işletmenin boşluğu vardı. Yani direk tarladan ve bahçeden aracısız olarak vatandaşlara geniş anlamda satış yapan firma olarak hizmet vermek için kolları sıvadık. Ülke genelinde birçok il ve ilçede bulunan Mini Hal Center ile iş birliği yaparak, firmanın İnegöl’de kurulmasını sağladık”

FİYATLARIMIZ MEMNUN EDİYOR

Aracısız satış yapılması nedeni ile vatandaşların memnuniyet duyduğunu belirten Bakar, sözlerini şu ifadelerle sürdürdü:

 

“Aracısız olarak halka satış yapıyoruz. Bu nedenle ürünlerimiz fiyat olarak ucuz. Vatandaşlarımızın birçoğu bu duruma şaşırıyor. Onlara anlatıyoruz ve onlar da memnun kalıyor. Yani bir nevi vatandaşın cebinden fazla para çıkmasına da engel olmuş oluyoruz”

 

ÜRÜNLER TAZE

Ürünlerin sürekli yenilendiğini belirten Bakar,

 

“Ürünlerimiz sürekli yenileniyor. Yani ürünlerimiz sürekli taze olarak satışa çıkıyor. Sürekli ürün sevkiyatımız var. Böylelikle vatandaşlarımız hem taze hem de ucuz olarak istediği ürünü satın alabiliyor” dedi.

 

ÜRÜN YELPAZESİ

Bakar, ürün yelpazesi olarak pazara çıkan vatandaşın alabileceği bütün ürünlere Mini Hal Center aracılığı ile ulaşabileceğini belirterek,

 

“Ürün yelpazemiz çok geniş. Vatandaşımız pazarda alabileceği bütün ürünleri işletmemizden temin edebilir. Yer olarak da geniş bir işletmeye sahibiz. Buraya gelen vatandaşlarımız da özellikle bu konudan da çok memnun”

PAKET SERVİS

Evlere servislerinin bulunduğunu da belirten Bakar, konuşmalarını şu ifadelerle sonlandırdı:

 

“Evlere servisimiz var. Vatandaşlarımız herhangi bir nedenle dışarı çıkmayıp bizlere ulaştığında, onların isteklerini not alarak, ürünlerini istenilen kilogramda ayarlayıp evlere gönderiyoruz”

Adres; Turgut mahallesi İsmail timur sokak no:13/15B ( göçmen camii arası)

  • HABER: SERHAT ÇİÇEK

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş