Pazarcılar iftarda buluştu

İnegöl Sebze, Meyve ve Pazarcılar Odası tarafından geleneksel hale getirilen iftar programının üçüncüsü Mer-Pa Kapalı Pazaryerinde düzenlendi.

Yayınlama: 01.06.2018
641
A+
A-

İftar programına Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit, esnaf oda başkanları ile oda üyeleri katıldı.

 

İFTARIMIZI KENDİ EVİMİZDE DÜZENLEDİK






İftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan İnegöl Sebze, Meyve ve Pazarcılar Odası Başkanı Vehbi Durgut, “Önceki yıl odamızın kuruluşunun 50’nci yıldönümü nedeniyle bir iftar programı başlatmıştık. Bunu geleneksel hale getirmek için iftar programımızın üçüncüsünü düzenledik. Bundan sonra inşallah her Ramazan ayında üyelerimizle bir araya gelerek böyle iftar sofrası kurmak istiyoruz. Bizden sonraki arkadaşlarında bu güzel programı devam ettirmelerini istiyoruz. Geleneksel hale gelmesini istiyoruz. İki yıldır farklı yerlerde iftar programımızı düzenliyorduk ama randıman alamadık. Bu sene kendi evimiz dediğimiz Mer-Pa’da düzenledik” dedi.

 

RAMAZAN AYININ BEREKETİ HER KESİME ULAŞIYOR

Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit ise, “Ramazan ayı çok bereketli bir ay. İnegöl’ümüzde sivil toplum kuruluşları da üyeleriyle ve ilçe halkıyla buluşma anlamında iftar programı düzenliyorlar. Bu akşamda Sebze, Meyve ve Pazarcılar Odamızın iftar programına katıldık. Verdikleri iftarı Allah kabul etsin. Ramazan ayının bereketi her kesime ulaşıyor. İftar yemeğini düzenleyen Sebze, Meyve ve Pazarcılar Odası yönetimine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş