PKK’NIN DAĞ KADROSUNDA YER ALIYORDU O TERöRiST iNEGöL’DE YAKALANDI

PKK’nın dağ kadrosunda bulunan ve Bursa’ya saldırı planlaması için gitmek istediği iddia edilen Esma T. isimli terörist, İnegöl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Terörle Mücadele ve İstihbarat ekiplerinin nefes kesen operasyonu sonu kıskıvrak yakalandı.

Yayınlama: 25.09.2018
1.011
A+
A-

Edinilen bilgilere göre; Ankara istikametinden Bursa’ya geldiği istihbaratını alan Bursa ve İnegöl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Terörle Mücadele ve İstihbarat ekipleri, Ankara’dan İnegöl’e geliş istikametinde bulunan Rehber uygulama noktasında yolu kestiler. Özel bir otomobil ile otostop çekerek Bursa’ya sızmaya çalışan terörist, İnegöl’ün uygulama noktasında nefes kesen operasyonla yakalandı.

 

DAĞ KADROSUNDAN GELDİ








Emniyet ve istihbarat ekiplerinin nefes kesen operasyonu sonucu yakalanan teröristin, PKK terör örgütünün dağ kadrosundan olduğu, Bursa’ya saldırı için geldiği iddia edildi.

 

Nefes kesen operasyonla yakalanan terörist, Ankara Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

 

PKK’nın dağ kadrosunda bulunan ve Bursa’ya saldırı için gelmek isteyen ancak İnegöl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Terörle Mücadele ve istihbarat ekipleri tarafından yakalanarak Ankara’ya teslim edilen şahsın Mersin’li olduğu isminin ise Esma T.  olduğu öğrenildi.

 

Yakalanan teröristin, Ankara’da çıkarıldığı mahkemece tutuklandığı öğrenildi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.