Posoflulardan Saadet’e ziyaret

İnegöl Posof Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı ve yöneticileri Saadet Partisi’ni ziyaret etti.

Yayınlama: 13.04.2018
473
A+
A-

Saadet Partisi’nde kabul ziyaretleri devam ediyor. Bu kapsamda İnegöl Posof Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı ve yöneticileri Saadet Partisi’ne ziyarette bulundu.

 

Yapılan ziyarette konuşan Saadet Partisi İlçe Başkanı Hasan EROĞLU şu şekilde konuştu:  “Öncelikle hepiniz hoş geldiniz. Bu akşam Posoflular Derneği Başkanımız ve Yönetim Kurulu üyeleri bizleri ziyarete geldiler. Kendilerine bu ziyaretten ötürü çok teşekkür ediyorum. Bizler 2017 Aralık ayı itibariyle İlçe Başkanlığı görevine getirildik. Dört aydır Saadet Partisi olarak milletimizin birliği için çalışmalarımıza 50 senedir olduğu gibi aynı aşk ve azimle devam ediyoruz. Sizler de bir kongre yaptınız. Kongre vesilesiyle yeni yönetim ve başkanınızı seçtiniz. Öncelikle kongrenizin derneğiniz için, tüm Posoflu hemşerilerimiz için ve İnegöl’ümüz için hayırlı olmasını Cenabı Allahtan temenni ederim. Sayın başkanımıza da bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim Allah çalışmalarımızı ve çalışmalarınızı hayırlı kılsın inşallah” dedi.






 

Dernek Başkanı Cahit Ayhan Dülger ise sıcak karşılamadan duyduğu memnuniyeti belirterek : “Sayın Başkanım öncelikle bu nazik karşılamanızdan dolayı teşekkür ediyoruz. Posoflular Derneği olarak her zaman tüm siyasi partilerimize aynı yakınlıkta, eşitlikte olduğumuzu belirtmek isteriz. Derneğimiz adına İnegöl’ümüz için ne gerekiyorsa sizlerin vasıtasıyla da her zaman hizmetinizdeyiz. İnşallah her zaman diyaloglarımız devam edecek. İnegöl’e katkı sunmak anlamında elimizden geldiği kadarıyla türlü desteği sunmaya hazırız” dedi.

 

Yapılan ziyaretler ikram ve karşılıklı hediyeleşme ile son buldu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş