PTT hizmetlerini sürdürüyor

Türkiye genelinde yaptığı yenilikler ile adından söz ettiren PTT İnegöl’de de açtığı şubeler ile hizmetlerini sürdürüyor.

Yayınlama: 08.08.2018
857
A+
A-

1840 yılında Osmanlı Devleti tarafından iletişim ihtiyaçları nedeniyle kurulan Posta ve Telgraf Teşkilatı 177 yıldır Anadolu topraklarında vatandaşlara posta,telgraf ve telefon hizmeti veriyor.

 

177 yıldır hizmeti aksatmayan Posta,Telefon ve Telgraf Teşkilatı teknolojinin getirmiş olduğu kolaylıklar ile, yenilikçi çalışmalar ile vatandaşlara çözüm üretiyor.






 

İnegöl’de de teknolojiyi takip ederek, Posta,Telefon ve Telgraf konusunda çalışmaları sürdüren Posta ve Telgraf teşkilatı, 2016 yılında İnegöl’de 8 şube ile hizmet verirken, 2017 yılında İnegöl’e 2 şube daha kazandırarak şube sayısını 10’a yükseltti.  2018 yılında ise bünyesine kazandırdığı 2 şube ile toplam 12 şube ile İnegöl’de hizmet vermeye devam ediyor.

 

2017 ve 2018 yıllarında Akhisar,Orhaniye, Mimar Sinan ve Adliye Şubelerini bünyesine katarak hizmetlerine devam eden PTT, 2016 yılına kadar Ertuğrulgazi, Çarşı, Yeniceköy, Alanyurt, Kurşunlu, Cerrah, Organize Sanayi Bölgesi,Turgutalp şubeleri ile hizmetlerini sürdürdü.

 

PTT İnegöl Teşkilatı 12 Şubede toplam 72 personel, 8 otomobil ve 10 motosiklet ile ilçe halkına posta,telgraf,telefon ve tüm iletişim hizmetlerini sunuyor.

 

Öte yandan PTT İnegöl Teşkilatı sadece iletişim hizmeti değil, banka kredisi, otomobil sigortası, HGS gibi vatandaşların ihtiyaç duyduğu hizmetleri sunmaya devam ediyor.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş