PTT’YE EK ŞUBE VE PERSONEL

İnegöl Posta ve Telgraf Teşkilatı Müdürlüğü (PTT), Adliye Binası ve Mimar Sinan Caddesi üzerine açacağı 2 yeni şubesi ile İnegöllüler için hizmet ağını genişletiyor. Şubelerin yanı sıra son günlerde konuşulan personel alımı ile ilgili de yeni bilgilere ulaşılırken, 5 yeni personelin PTT’de görev alacağı öğrenildi.

Yayınlama: 14.02.2017
1.806
A+
A-

İnegöl Posta ve Telgraf Teşkilatı Müdürlüğü (PTT), hizmet ağını genişletiyor. Edinilen bilgilere göre PTT İnegöl Müdürlüğü, Adliye Binası ve Mimar Sinan Caddesi üzerinde yeni iki şube hizmete açacak.

 

20 GÜN İÇERİSİNDE AÇILACAK






İki şubenin açılması ile ilgili çalışmaların devam ettiği ve en genç 20 gün içerisinde de yeni şubelerin açılışının gerçekleştirileceği öğrenildi.

 

11 AYRI NOKTA İNEGÖLLÜLERE HİZMET

Yeni şubelerle birlikte İnegöl PTT Müdürlüğü merkez, 8 şube, Cerrah ve Kurşunlu acenteleri ile birlikte 11 ayrı noktada İnegöllülere hizmet verecek.

 

PERSONEL ALIMI DA YAPILACAK

Son günlerde konuşulan PTT personel alımı ile ilgili de yeni bilgilere ulaşıldı. Yeni şubelerle birlikte İnegöl PTT Müdürlüğü 5 personel alımı gerçekleştirecek. Genel merkeze bu konu ile ilgili bilgiler verildiği, önümüzdeki günlerde de personel alımı ile ilgili detayların daha belirgin olacağı bildirildi.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş