RAKiP ETiMESGUT

2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz İnegölspor, sahasında Etimesgut Belediyespor’u ağırlıyor.

Yayınlama: 21.04.2017
799
A+
A-

2. Lig Kırmızı Grup’ta son 2 haftaya girilirken iddiası kalmayan İnegölspor, Pazar günü saat 15.30’da İnegöl İlçe Stadyumu’nda yine kendisi gibi iddiası olmayan Etimesgut Belediye Spor’u misafir ediyor.

 

Ligde evinde oynadığı son 8 maçta mağlubiyet yüzü görmeyen İnegölspor, ligde deplasmanda 3 maçtır kaybeden Etimesgut karşısında seyir zevki yüksek bir 90 dakikaya imza atmak istiyor. İki ekibin de iddiası olmaması nedeniyle rahat geçecek olan müsabakada bol gol bekleniyor. Ayrıca hafta içi yapılan açıklamalara göre ekiplerin rotasyona gideceği ve sahaya yedek ağırlıklı çıkacakları ifade edildi.








 

REKABET ANALİZİ

İki ekibin oynayacağı müsabaka, tarihlerindeki 4. karşılaşmalarına sahne olacak. İlk olarak 2015-2016 sezonunda Türkiye Kupası G Grubu’nda karşı karşıya gelen ekiplerin İnegöl’deki mücadelesini ev sahibi ekip 3-0’la geçerken rövanşında ise kazanan 1-0’la yine İnegölspor oldu. Son olarak bu sezonun ilk yarısında karşılaşan ekiplerin mücadelesi 1-1’lik beraberlikle tamamlandı.

 

GOLCÜLERİN DÜELLOSU

İnegölspor’da geride kalan haftalarda takımın en skorer ismi 11 golle Emre Okur olurken onu 5 golle Raif Demir ve 4 golle Oğuz Kocabal takip ediyor. Etimesgut’ta ise takımın en skoreri 11 golle Mehmet Fuat Gölbaşı olurken onu 4’er golle Mehmet Atik ve Ziya Şakar takip ediyor.

 

DÜDÜK BAKIR’DA

Pazar günü saat 15.30’da İnegöl İlçe Stadyumu’nda oynanacak olan müsabakayı Sivas bölgesi hakemlerinden Yakup Bakır yönetecek. Bakır’ın yardımcılıklarını Ümit Kaya ve Ali Etlikci üstlenecek.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.