Recep Tayyip Erdoğan seçimi almıştır Vatana,millete hayırlı olsun

Cumhuriyet Halk Partisi İnegöl İlçe Başkanı Necmi Demir 24 Haziran seçim sonuçlarını değerlendirdi. Demir yaptığı açıklamada, “Sayın Recep Tayyip Erdoğan birinci turda seçimi almıştır, vatanımıza, milletimize hayırlı olsun” dedi.

Yayınlama: 26.06.2018
626
A+
A-

Seçimi değerlendiren CHP İlçe Başkanı Necmi Demir, “Demokratik bir seçim yapılmıştır. Yapılan seçimlerde bütün siyasi partiler büyük bir heyecanla yarıştılar. Bu yarışta bizim kazanacağımızı düşünerek, köyleri, kentleri, kasabaları, bütün hemşerilerimizi dolaştık. Sonuçta böyle bir tabloyla karşı karşıya kaldık. Üzgün değiliz. Sayın Reisi Cumhur adayımızın istediği oyu alamasa bile, ikinci tura kalacağımızı düşünerek, bir çalışma sürdürdük. Ama maalesef bizimle ittifak kuran diğer siyasi partiler biraz düşük olmasından kaynaklanan bir durumdan dolayı bildiğiniz gibi sayın Recep Tayyip Erdoğan birinci turda seçimi almıştır. Biz bunu saygıyla karşılıyoruz. Yalnız şunu söylemek istiyorum; Türk milletinin ve İnegöl halkımızın, seçmenimizin, gençliğimizin bu sevinci eyleme, sürtüşmeye, itişmeye, kakışmaya dönüştürmeden geleceğimize sağlıklı bakalım. Bizim temel amacımız bu. Bizler seçmenlerle konuştuğumuz zaman ‘Size destek veriyoruz. Size oy vereceğiz’ diyen, veren, vermeyen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Burada bizim büyük çalışmalarımız İnegöl’ü çok iyi tanıyan, bilen, İnegöl’e sahip çıkacak olan, milletvekili olacağını düşündüğümüz Erkan kardeşimizi aday göstermiştik. Ama maalesef kısmet bunlar. Olmadı ama kendisi de Muharrem İnce gibi devam edecektir. Bu çalışmalarımızda bizi yalnız bırakmayan seçmenlerimiz, üyelerimiz, kadın kollarımız, gençlik kollarımız ve çalışma arkadaşlarım, bütün eski ilçe başkanlarım, ilçe yöneticilerim. Hepsi büyük emek sarf ettiler. Biz çalışmalarımızı maddi anlamda çok büyük bir çalışma yaptığımızı düşünüyorum. Sonuç bu oldu. Sonuca da katlanıyoruz. Vatanımıza, milletimize hayırlı olsun. Her şey bitmiş değildir. Bilhassa biz yöneticiler, Genel Merkezimiz ve Reisi Cumhur adayımız, hepimiz ‘Ya Allah bismillah’ deyip, mücadeleye devam edeceğimizi kamuoyuna duyurmak isterim. Ve bütün İnegöl halkımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

MUHARREM BEY CİDDİ BİR OY POTANSİYELİ YAKALAMIŞTIR








Milletvekili adayı Erkan Dönmez ise, “24 Haziran seçimleri nihayetinde yapıldı. Seçimlerin ülkemize, milletimize, Bursa’mıza ve İnegöl’ümüze hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bu doğrultu da siyasi partiler ülkelere hizmet etmek için var. Nihayetinde bizde ülkemize hizmet etmek, bölgemize hizmet etmek, bölge insanımıza faydalı olabilmek adına milletvekili adayı olmuştuk. Bu süreç içerisinde kıt kanat imkanlarla, her ne kadar iktidarla yarışamasak da ama partimizin bize göstermiş olduğu, milletimizin bize göstermiş olduğu teveccühü de burada anlatmadan geçmek istemiyorum. Gittiğimiz bölge de Erkan Dönmez ismi olarak hep sevgiyle karşılandık. Hangi siyasi partiye oy vermiş olursa olsun, vatandaşlarımızın ciddi teveccühünü aldık. Sevgisini ve saygısını kazandık. Belki bugün ki oyları Cumhuriyet Halk Partisinden veya Erkan Dönmez’den yana olmadı. Ama bundan sonraki süreçte, biz yine oy veren, vermeyen tün seçmenimizin yanında olarak, zaten birçok televizyon ve radyo programında da bunu ifade etmiştim; tekrar yanında olarak, partimizin yanında olarak o kardeşlerimizin sorunları, problemleri çözüm noktasında vekil olmasak da bu görevi bir insaniyetlik namına devam ettireceğimi bilmenizi istiyorum. İlçe Başkanıma, yöneticilerimize, kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza ve partimize emek vermiş eski ilçe başkanlarımızdan tutunda parti emekçilerimize ben çok teşekkür ediyorum. Şükranlarımı sunuyorum. Çünkü bizi bu süreçte hiç yalnız bırakmadılar. Her zaman yanımızda oldular. Her seçim atmosferinde bize moral verdiler, güç verdiler. Bundan dolayı da başta İnegöl halkımız olmak üzere, tüm partili dostlarıma, İlçe ve İl Başkanıma, Genel Başkanımıza teşekkür ediyorum. Muharrem bey ciddi bir oy potansiyeli yakalamıştır. Bunu daha da büyüteceğine inancım tamdır. Dolayısıyla yapılan yanlışlıklar olursa, ülkemizde yanlış hizmetler söz konusu olduğunda veya yanlış gördüğümüz zaman yine muhalefet görevimizi gerektiği zaman ilçe başkanım, gerektiği zaman da ben layıkıyla yerine getirmeye çalışacağımızdan tüm kamuoyunun bilmesini istiyorum” diye konuştu.

 

BU BİR RÜZGAR İŞİ

Basın mensuplarının ‘Belediye Başkanlığı adaylığını düşünüyor musunuz?’ sorusunu da cevaplayan Dönmez, “Bu bir rüzgar işi. Sonuç itibariyle ilçe başkanım var, ilçe yöneticilerimiz var. Bazı şeyler için henüz erken olduğunu düşünüyorum. Sonuç itibariyle belediye başkanlığı adaylığı da, milletvekilliği adaylığı da bir ekip işi. İyi bir ekip  kurulabilir. İlçemiz bize böyle bir görev verebilir. Bunu değerlendiririz. Bence şuanda çok erken olduğunu düşünüyorum. İler ki, zamanlarda bu konuyla ilgili partimiz, ilçe başkanım ve ben de gerekli açıklamaları zaten yaparız diye düşünüyorum. Her zaman siyasi anlamda İnegöl halkının yanında olacağımızı da bilmenizi istiyorum” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.