ROMAN VATANDAŞLARA DESTEK

İnegöl Kızılay Şubesi ve İnegöl Belediyesi tarafından, İnegöl’deki Roman vatandaşlara çok sayıda erzak yardımı yapıldı. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Roman Kültürü’nü yaşatma derneği Başkanı Hasan Ahmet Lekesizyiğit, “Allah Kızılay yetkililerinden ve İnegöl Belediyesi’nden razı olsun” dedi.

Yayınlama: 13.05.2020
808
A+
A-

İnegöl Roman Kültürü’nü Yaşatma Derneği Başkanı Hasan Ahmet Lekesizyiğit ile irtibata geçen Kızılay Başkanı Varıl Yılmaz, ailelerin belirlenmesinin ardından bölgeye erzak desteğinde bulundu. Öte yandan İnegöl Belediyesi tarafından da ihtiyaç sahibi Roman vatandaşların ihtiyaçları giderildi.

 

ALLAH KIZILAY YETKİLİLERİNDEN RAZI OLSUN






Yapılan bu yardım karşısında duygulandığını ifade eden İnegöl Roman Kültürü’nü Yaşatma Derneği Başkanı Hasan Ahmet Lekesizyiğit, “Öncelikle Kızılay Başkanımız Varol Yılmaz’a çok teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz günlerde bazı Roman vatandaşlarımızın yardıma ihtiyacı olduğunu ifade etmiştik. Kızılay Şubesi Başkanım bu konuda bana ulaştı. Ben kendisine çok teşekkür ediyorum. Allah Kızılay yetkililerinden razı olsun” dedi.

 

TOPLUMA KAZANDIRAMLIYIZ

Lekesizyiğit, sözlerini şu ifadelerle sürdürdü:

 

“Roman vatandaşlarımıza çok sayıda erzak yardımı yapıldı. Ben yardımda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Romanlar artık tolumdan dışlanmamalı. Bütün Roman kardeşlerimizi kazanmak için toplum olarak uğraşmalıyız”

 

İnegöl Belediyesi’nin de Roman vatandaşların ihtiyaçlarını giderdiğini ifade eden Lekesizyiğit, sözlerini şu ifadelerle tamamladı:

 

ALPER TABAN’A TEŞEKKÜR

“Belediye Başkanımız Alper Taban’a teşekkür ediyorum. İhtiyaç sahibi Roman vatandaşlarımızı unutmadı. Belediyemiz de Roman vatandaşlarımızın erzak ve çeşitli ihtiyaçlarını giderdi. Roman camiası adına başkanımıza teşekkür ediyorum”

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş