Saadet çalışmalara başladı

Milletvekili aday listelerinin açıklanmasının ardından Saadet Partisi seçim çalışmalarına start verdi. Bursa 2. Bölge 2. sıradan aday olan Fikret Bayram ve partililer, Mesudiye ve Burhaniye Mahallesinde esnaf ve kahvehane ziyaretlerinde bulundular. Bursa Milletvekili Adayı Fikret Bayram çalışmalar sırasında İnegöl Posoflular Derneği’ni de ziyaret etti.

Yayınlama: 24.05.2018
597
A+
A-

Yapılan ziyaretlerde kısa konuşmalar gerçekleştiren Bursa Milletvekili Adayı Fikret Bayram şu şekilde konuştu: “Ülkemiz bir seçime gidiyor. Adaylık hususunda şahsıma gösterdiğiniz ilgi ve teveccüh için sizlere teşekkür ediyorum. İnşallah bu görevi sizin asalet ve nezaketinize uygun bir şekilde yerine getirmeyi Cenâb-ı Allah bana nasip eder. Bu süreçte şüphesiz en büyük güvencemiz yine sizlersiniz. Fikret Bayram olarak davasına sımsıkı bağlı, sağlam bir teşkilat ile çalışmaktan her zaman mutluluk duymuşumdur. Saadet Partisi’nde millete hizmet için ibadet aşkıyla çalışan bir kadro var. Belki, Saadet Partisi’nin hazineden aldığı trilyonlarca liralık seçim yardımı yok. Kullanacağı devlet uçakları, devlet araçları, devlet imkânları yok. Ama Saadet partisinde inanç var, azim var, bereket var.  Vatan söz konusu olduğunda tavizsiz bir gayretle çalışan, fedakârlık abidesi yüzbinler var. İşte bu kadro Türkiye’nin güvencesi, Türkiye’nin sigortası, Türkiye’nin teminatıdır”

 

TOPLUMU KUTUPLAŞTIRMAYALIM






“Her zaman söylediğimiz gibi seçimler bir savaş değil, yarıştır. Siyasal Partiler birbirlerinin düşmanı değil rakibidirler. Hepimiz daha iyinin, daha güzelin mücadelesini vereceğiz. Bu yüzden bir çağrıyla başlamak istiyorum, ilk çağrımız şudur: bu süreçte tüm siyasilerimizin diğer milletvekili aday arkadaşlarımızın üsluplarına dikkat etmeleri gereklidir. Birbirimizi suçlamak, yaftalamak yerine, projelerimizi anlatalım. Bu ülke için, bu millet için yapacaklarımızı anlatalım. Öfkeyle, nefretle değil sağduyu ve nezaketle hareket edelim. Cumhurbaşkanı adayımız Temel Karamollaoğlu beyin ifade ettiği gibi “Bu ülke için en büyük tehlike kutuplaşmadır”… Oy devşirmek için toplumu germek, seçimi savaş gibi göstermek, milli – gayri milli gibi tanımlara girmek bu millete yapılabilecek en büyük kötülüktür”

 

HER YÜREĞE DOKUNACAĞIZ

“Bu coğrafyaya barış ve kardeşlik kan dökerek değil, ter dökerek, dil dökerek gelecektir. Bunun için her kapıya gideceğiz. Her eli tutacağız, her yüreğe dokunacağız. Aklımızda, gönlümüzde, dilimizde iyilik ve güzellikten başka bir şey olmadığını göstereceğiz. Sadece oy istemek için değil, kalp kazanmak için gideceğiz. Çünkü biz siyaseti kalbi kırıklar için yapıyoruz”



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş