Alemdar, partisini topa tuttu

Yayınlama: 21.05.2023
1.228
A+
A-

Saadet Partisi İnegöl Teşkilatı’nda yıllarca görev alarak sorumluluk üstlenen, genel seçimlerdeki görüş ayrılığı ile bilinen Kenan Alemdar, kendisine ait sosyal medya üzerinden açıklamalarda bulundu. Partisini adeta topa tutan Alemdar, “AK Parti’ye ‘Amerikancı işbirlikçi’ deyip, dış güçler tarafından fonlanan kurum ve kuruluşlarla strateji belirlemeye, oyun kurmaya, flört etmeye ne demeli? Sular bulanık, izler karışık, niyetler ve inançlar bozuk” dedi.

Saadet Partisi’nin İnegöl’deki demirbaşlarından biri olarak tanınan ve parti içinde birçok görev alan Kenan Alemdar, genel seçimler öncesinde partisinin CHP ile aynı ittifakta yer almasından dolayı fikir ayrılığı oluştu.

Uzun süre sessizliğini koruyan Alemdar, geçtiğimiz günlerde kendisine ait sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu. Öte yandan Alemdar’ın açıklamaları, Saadet Partilileri rahatsız ederken, adeta sosyal medyada yorumlarla linç edilmeye çalışıldı.






KENDİLERİ GİBİ DÜŞÜNMEYEN PARTİ MENSUPLARI DIŞLANIYOR
Açıklamasında AK Parti’yi kutuplaştırmakla suçlayan partinin aslında kendi içinde kutuplaşmaya gittiğini belirten Alemdar, şu ifadeleri kullandı:

“AK Parti’yi kutuplaştırmak, ayrıştırmakla suçlayanlar, kendileri gibi düşünmeyen teşkilat mensuplarını dışlamalarına, hain gözüyle bakmalarına, selamı kesmelerine, dostlukları bitirmelerine ne demeli?”

KENDİ ADAMLARINI ATIYORLAR
Saadet Partisi’nin il ve ilçede yapılan atamaların belirli bir zümre tarafından kendilerine yakın isimleri atadığını iddia eden Alemdar,

“Ehliyet deyip AK Parti’yi adam kayırma ve adamcılıkla suçlayanlar, il ve ilçe başkanlıklarına kendi adamlarını atamalarına (seçmelerine) ne demeli? Adalet deyip AK Parti’yi eleştiren, kınayarak menfaatleri için CHP’ye güzellemeler yapan ve hiçbir eleştiri yapmayanlara ne demeli?” şeklinde konuştu.

DIŞ GÜÇLER TARAFINDAN FONLANAN KURUMLARLA STRATEJİ BELİRLENİYOR
Alemdar, sözlerini şu ifadelerle sonlandırdı:

“AK Parti’ye kin, nefret ve haset duyarak, siyaset yapmayı ‘Milli Görüş’ bilmeye ne demeli? Erbakan Hoca’nın bir veya birkaç sözünü, fiilini referans alıp, arkasına sığınarak ‘Erbakancılık’ yapmaya ne demeli? AK Parti’ye ‘Amerikancı işbirlikçi’ deyip, dış güçler tarafından fonlanan kurum ve kuruluşlarla strateji belirlemeye, oyun kurmaya, flört etmeye ne demeli? Sular bulanık, izler karışık, niyetler ve inançlar bozuk. Zaman içinde zaman, akıllar karışık, çık işin içinden çıkabilirsen”

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş