Saadet Partisi’nden geniş kapsamlı saha çalışması

Yayınlama: 29.01.2023
50
A+
A-

‘Saadet Sahada’ programları kapsamında GİK Üyesi Nurettin Çelik ile birlikte sahaya inen İnegöl İlçe Teşkilatı, yerel basın mensuplarıyla buluşma ile başlattığı organizasyon devamında 4 bine yakın esnaf ziyareti ve kamyoncular kooperatifi ziyareti gerçekleştirdi.

Saadet Partisi Genel Merkezi tarafından organize edilen ‘Saadet Sahada’ temalı program kapsamında İnegöl İlçe Teşkilatı GİK Üyesi Nurettin Çelik’in katılımıyla sahaya indi. Yerel basın mensuplarıyla buluşan Saadet Partili heyet akabinde kamyoncular kooperatifini ziyaret ederek 4 bine yakın esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

SS.39 Nolu İnegöl Karayolu Yük Taşıma Kooperatifini ziyaretinde Saadet Partisini Kooperatif İkinci Başkanı Niyazi Cengiz ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Ziyaret esnasında Niyazi Çelik şoförler olarak ceza puanı sorunu ve İnegöl özelinde park sorunu yaşadıklarını ifade etti.








CEZA PUANINDA ADALETSİZLİK VAR

Çelik; “Bizim mesleğimiz şoförlük. Bizim 1 haftada yaptığımız yolu normal bir vatandaş 1 yılda yapıyor. Onun da ehliyetin geri alınması için ceza puanı sınırı 100, bizim de 100. Burada adaletsizlik var. Daha önce alınan ehliyetlerin geri verilmesiyle ilgili bir düzenleme yapıldı. Ancak bizim arzumuz bunun kanunlaşarak kesin hale gelmesidir. Mesleği gereği şoförlük yapanlarda ehliyetin geri alınması üst puanının yükseltilmesi gereklidir” dedi.

PARK SORUMUZ VAR!

Park sorunu da yaşadıklarını belirten Çelik; “Bulunduğumuz bölgede park sorunu var. . Bununla ilgili İnegöl Belediyesi bir çalışma içinde ancak hala bekliyoruz. Mevcut alan hem yetersiz kalıyor hem de güvenlik yok. Sürekli yaşanan hırsızlıklar sebebiyle şoför esnaf arkadaşlar bıkmış durumda. 50 liralık hurda kablo için 3000 bin liralık yedek parçayı çalıyorlar. Çalınan parçaları artık geçtik, yerine de parça bulamıyoruz” şeklinde konuştu.

Saadet Partisi GİK Üyesi Nurettin Çelik ve İlçe Başkanı Hasan Eroğlu, yaşanan sorunlarla ilgili notlar alarak çözümü için gerekli takibin yapılacağını belirttiler.

Saadet Partisi İnegöl İlçe Teşkilatı kooperatif ziyaretinin ardından tüm gün boyunca merkez mahallelerde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Saadet Sahada programı kapsamında, 28 Ocak Cumartesi günü GİK Üyesi Alev Sezen’in katılımıyla saha çalışmalarına devam edileceği bildirildi.

HABER: UĞUR KESEN



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.