SALMAN VE TEMELLi’YE ZiYARET

İnegölspor Kulüp Başkanı Münür Kanar, Başkan Yardımcısı Osman Sevim, Basın Sözcüsü Adnan Kemal Aydın ile Kulüp Müdürü Yavuz Memiş, AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcı Bülent Temelli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Yayınlama: 03.10.2017
662
A+
A-

Ziyarette konuşan Kulüp Başkanı Münür Kanar, şunları söyledi: “Değerli il başkanımız Ayhan Beyi ziyaret ettik. Bizleri kabul ettiği için kendilerine teşekkür ederiz. Biz sayın il başkanımızdan gurur duyuyoruz. Kendisi İnegöl’de siyaset yapmış, İnegöl’e hizmet etmiş aynı zamanda İnegöl’de iş yapan Hadim Marketler zincirinin sahibi. Bizi buraya kabul etti. Kendisine şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına tekrar teşekkür ediyorum. Bundan sonraki görevinde kendisine başarılar diliyorum”
 
AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, ise “İnegölspor başkanımıza ve yöneticilerine çok teşekkür ederiz. Ziyaretlerinden dolayı onur duyduk, gurur duyduk. İnegölspor her zaman başarılarıyla Türk futboluna önemli değerler kazandırmış, futbolun altyapısını da geliştirmiş ve bugün Süper Ligde de oynayan, antrenörlük yapan bir çok önemli isimin de kaynağı olmuştur. Münür bey zaten daha öncede İnegölspor’da başkanlık yapmış. Bu dönemde de sıkıntılı bir süreç olmasına rağmen İnegölspor’daki görevinden kaçmayarak bu sorumluluğun altına ekibiyle beraber girmişlerdir. Kendilerine teşekkür ederiz. Allah işlerinde kolaylıklar versin. Başarılar nasip etsin inşallah. Ben şahsım bütün yönetim kurulu üyelerine de teşekkür ediyorum ve başarılar diliyorum.”ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş