ŞAMPiYON öĞRETMENLER KUPALARINI ALDI

Olimpik Spor Tesisleri tarafından geleneksel olarak her yıl düzenlenen ve bu yıl da 13. ‘sü gerçekleştirilen İnegöl ‘Kurumlar Arası Futbol Turnuvası’ Şampiyonu Milli Eğitim takım oyuncuları şampiyonluk kupalarını İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican’a teslim etti.

Yayınlama: 27.05.2019
620
A+
A-

TÜM MAÇLARI KAZANDIK

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde yapılan kabulde Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican ve Şube Müdürü Ali Doğru ile takım oyuncuları hazır bulundular. Takım adına söz alan kaptan Özden Suvat; “ Sayın müdürüm bizler ilçemizin çeşitli okullarında görev yapan öğretmen arkadaşlarız. Her yıl geleneksel olarak düzenlenen turnuvaya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü adına katıldık. Yaklaşık 1 ay süren turnuvada 20 takım yer aldı. Turnuva beşerli gruplar halinde dört gruptan oluştu. Şampiyon olan takımımız turnuva süresince oynadığı tüm maçları kazanarak finale çıktı. Final maçında da Adliye adına turnuvaya katılan takımı da 4-3 yenerek geçen sene olduğu gibi bu sene de şampiyonluğa ulaştık. Malumunuz üzere İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün takımı bu turnuvalarda da daha önce 2008,2009,2013 ve 2018 yıllarında şampiyon olmuştu. Ayrıca bu turnuvada takımımızın golcüsü Metin Yüksek attığı 25 golle turnuvanın gol kralı oldu. Bugün de yaşadığımız bu sevinci kurumumuzun en üst amiri olarak sizinle paylaşıyoruz. Bizi makamınızda kabul ederek onure ettiniz. Hem turnuva boyunca hem de diğer zamanlarda bizlere verdiğiniz desteklerden dolayı size çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

 






BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Turnuvada görev alan öğretmenleri makamında kabul ederek çeşitli hediyeler veren İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican ise, “İlçemizde yapılan bu tarz faaliyetlerin sadece bir turnuva ya da yarışmadan öte kurumlar arasında kaynaşmayı ve birlik beraberliği de vesile olduğuna inandığımı ifade etmek istiyorum. Okul ve kurumlarımızda görev yapan İdareci, öğretmen, memur, personelimizle yaklaşık 4 bin çalışanımız ve 65 bin öğrencimizle İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak büyük bir aileyiz. Yıl boyunca hem öğrencilerimizle hem de öğretmen arkadaşlarımızla birlikte okullarımızda çeşitli akademik ve sosyal kültürel faaliyetler yapmaktayız. Bugün de az önce rakamlarını verdiğim büyük ailemizi İlçemizde yapılan turnuva da gururla temsil ederek şampiyon olan değerli öğretmen arkadaşlarımızın haklı gurur ve sevincini beraberce paylaşmış olduk. Arkadaşlarımız yapılan turnuva süresince hem saha içinde ve hem saha dışındaki gösterdikleri hal ve hareketleriyle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ailesini en güzel şekilde temsil ettiler. Sınıflarında tahta başında göstermiş oldukları başarılarını bu sefer yeşil sahada göstererek şampiyon oldular Bundan dolayı takımda yer alan öğretmen arkadaşlarımı ayrı ayrı tebrik ediyorum. Emeklerine ve yüreklerine sağlık diyorum “ diyerek sözlerini bitirdi. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş