ŞAMPİYONA 5 BİN TL’LİK DESTEK

Bursa 2. Amatör kümede sezonu şampiyon tamamlayan Osmaniye Spor Kulübü yöneticileri, Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban’ı ziyaret etti. Kulübe İnegöl Belediyesi adına 5 bin TL’lik hediye çeki takdim edildi.

Yayınlama: 11.07.2017
630
A+
A-

 

2016-2017 sezonunda Bursa 2. Amatör küme 3. Grupta mücadele eden İnegöl temsilcisi Osmaniyespor, zorlu lig maratonunu şampiyon olarak tamamladı. Önümüzdeki sezon 1. Amatör kümede boy gösterecek olan Osmaniye Spor Kulübü’nün yöneticileri, bugün şampiyonluk kupasıyla birlikte Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban’ı ziyaret ederek başarılarını paylaştı.

 






Kulüp Başkanı Hüseyin Tubadan ile yöneticilerin katıldığı ziyarette, Alper Taban daha önce Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın şampiyonluk durumunda taahhüt ettiği 5 bin TL’lik hediye çekini takdim etti.

 

HEDEF YENİ ŞAMPİYONLUKLAR

Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan Osmaniye Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Tubadan, yönetime seçildikleri gün şampiyonluk sözü verdiklerini hatırlatarak “İyi bir takım yaptık ve şampiyonluğa inandık. Sezonu da şampiyon olarak tamamladık. Verdiğimiz sözü gerçekleştirmiş olduk. Şimdi yeni bir kongre sürecine girdik. İnşallah görevde kalırsak hedefimiz yine şampiyonluk. 2’ncilik bizim için yeterli değildir. Bir amaç için uğraşmalıyız. Amaç ve hedef yoksa zaten hiç orada bulunmamalıyız” dedi.

 

İNEGÖL BELEDİYESİ’NİN DESTEĞİNİ HER ZAMAN YANIMIZDA HİSSETTİK

Şampiyonluk yolunda İnegöl Belediyesi’nin desteklerini de her zaman yanlarında hissettiklerini dile getiren Tubadan, “Şampiyonluk yolunda İnegöl Belediyesi’nin de başta Alinur Aktaş Başkanımız olmak üzere desteklerini her zaman Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Belediye’nin destekleri olmadığı takdirde amatör yaşayamaz. Bu desteklerden dolayı da aynı zamanda şampiyonluğumuzu kutlamak adına bugün kupamızla birlikte Alper Taban Başkanımızı ziyarete geldik” diye konuştu.

 

SPORA YÖNELİK YATIRIMLAR BAŞARILARI ARTTIRDI

Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban da Osmaniye Spor Kulübünün şampiyonluğu vesilesiyle bir araya geldiklerini belirtti. Taban, İnegöl’deki genç nüfus yoğunluğu ve spora yönelik potansiyelden de söz ederek “Ama tabi bunun öncesinde de birkaç kelam etmekte fayda var. İnegöl Belediyesi alt yapı ve üst yapı işlerinin yanı sıra şehrimizde kültürel ve sanatsal anlamda, sporsal anlamda birçok etkinliğin altına imza atmaktadır. Bu aslında Sayın Belediye Başkanımızın spora ve sporcuya verdiği desteğin de bir tezahürü olduğunu düşünüyorum. Bunu da gönül rahatlığıyla ifade etmem lazım. Çünkü siz gerçekten sporla ilgili imkanları, tesisleri, fiziki imkanları arttırdığınız takdirde spora ilgi duyan insan sayısını da otomatik olarak arttırmış oluyorsunuz. Bu insanları desteklemiş oluyorsunuz. Şehrimizde 60 bin halihazırda okuyan öğrenci statüsünde insan olduğunu düşünürsek ki nüfusumuz 250 bini aştı ve öğrenci dışında kalan bir genç nüfusumuz da var, dolayısıyla İnegöl’de çok ciddi bir potansiyel olduğunu hepimiz biliyoruz. Dolayısıyla Belediye Başkanımızın da spora ve spordaki fiziki imkanlara verdiği desteklerle, özellikle hayat bulmuş olan semt sahaları, amatör kulüplerimizin kullandığı sahaların güçlendirilmesi ve yenilerinin tesis edilmesi spordaki hem kalitenin hem de sporcu ya da kulüplerimizin başarının artmasını sağlamış oldu. Ben bu vesileyle şampiyon olan Osmaniye Spor Kulübümüzün yöneticilerini, sporcularımızı ve camiamızı tebrik ediyorum. İnşallah başarılarının devamını diliyorum. Bu başarıyı gerçekten takdir ediyoruz” dedi.

 

Taban, Osmaniyespor’un yeni sezona ilişkin şampiyonluk hedefine de değinerek “Her kulübümüz muhakkak kendine şampiyon olma hedefini koyuyor. Ama bizim bakış açımız şudur; gençlerimiz ilgi duydukları alanda, eğer bu sporsa gelsin sunulan imkanlardan istifade etsin. Bunun adı illa şampiyon olunacak değildir. Arkadaşlarımız gelsinler, bu branşlarda yer alsınlar. Bakın biz İnegöl Belediyesi bünyesindeki Belediyespor vasıtasıyla da bugün gerçekten birçok ilin, birçok şehrin ulaşamadığı başarılara ulaştık. Bugün İnegöl Belediyespor voleybol takımımızın elde ettiği başarılar azımsanamayacak ölçüde. Birçok ilde olmayan başarıları elde ettik. İnşallah bu yıl da Avrupa’da boy gösterecek takımımız. Tabi biz bu ve bunun gibi başarıların artmasından şehrimiz adına gurur duyarız. Ben bu vesileyle tekrar sizleri tebrik ediyor ve başarılarınızın devamını diliyorum” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş